ΕΠΣ Ξάνθης: Τίτλοι τέλους στην συνεργασία Ασπίδας Ξάνθης με Γρηγοριάδη

Με το φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων και τη νίκη την τελευταία αγωνιστική της Ασπίδας Ξάνθης με 4-2 επί του Άρη στον Πετεινό, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον τεχνικό της ομάδας Γιώργο Γρηγοριάδη(τον βλέπετε στην φωτογραφία δίπλα στον γενικό αρχηγό της ομάδας Μάκη Σαμαρά και τον γιο του) με τον οποίο αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Χαρακτηριστικό του γεγονότος πως κάτι τέτοια αναμενόταν και η αφιέρωση των παικτών της Ασπίδας που σε κάθε γκολ που σημείωναν έτρεχαν να το αφιερώσουν στον μέχρι πρότινος προπονητή τους, που συνέβαλε σημαντικά στην καλή παρουσία της Ασπίδας κυρίως στον δεύτερο γύρο με τον ιστορικό σύλλογο της Ξάνθης να τερματίζει στην τρίτη θέση ισόβαθμη με τον Άρη Αβάτου.

Ήδη η ονοματολογία έχει ξεκινήσει για τον αντικαταστάτη του Γρηγοριάδη στον πάγκο της Ασπίδας, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή ώστε να μπορέσει η ιστορική ομάδα να επιστρέψει σε τροχιά τίτλων και να μπορεί τη νέα σαιζόν να πραγματοποιήσει ακόμη καλύτερη σαιζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ασπίδας αναφέρει τα εξής:

“Η διοίκηση της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Γιώργο Γρηγοριάδη. Ευχόμαστε στον Γιώργο ό,τι καλύτερο στην προσωπική και επαγγελματική του διαδρομή, γιατί εκτός από έναν εξαίρετο τεχνικό αποτελεί και πραγματικό κόσμημα για το ποδόσφαιρο της Ξάνθης.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ”