Region’s Cup: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αναμετρήσεων ΕΠΣ Ξάνθης και Θράκης

Ανακοινώθηκαν απο την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ οι διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν τις νοκ άουτ αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής του Region’s Cup, με τις Ενώσεις Ξάνθης και Θράκης να υποδέχονται τις ομάδες των Κοζάνης και Δράμας με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Βόρειου ομίλου, και ημιτελικό της διοργάνωσης.

Οι επίλεκτοι της ΕΠΣ Ξάνθης υποδέχονται την Τετάρτη 13 Απριλίου στο ΔΑΚ(Ασπίδα) Ξάνθης στις 16:00 την ομάδα της ΕΠΣ Κοζάνης, ευελπιστώντας να καταφέρουν στην πρώτη τους συμμετοχή στον θεσμό να καταφέρουν να πετύχουν και τη πρώτη τους νίκη. Διαιτητής της συνάντησης ορίστηκε ο Περικλής Παρχαρίδης της ΕΠΣ Δράμας με βοηθούς τους Ευάγγελο Χασιώτη και Κωνσταντίνο Τσακίρη της ΕΠΣ Δράμας.

Την ίδια ώρα στο γήπεδο του Ραδιοφωνικού σταθμού της Κομοτηνής η ΕΠΣ Θράκης θα υποδεχτεί την ομάδα της ΕΠΣ Δράμας με τους παίκτες του Σπύρου Κουτσογιάννη να ευελπιστούν σε μια ανάλογη πορεία με αυτή που είχε γίνει προ διετίας, συμμετοχή στον τελικό, απέναντι τους όμως θα βρουν μια αρκετά δυνατή ομάδα όπως αυτή της Δράμας. Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Βασίλης Σιμήδης της ΕΠΣ Έβρου, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Κίτσο και Παναγιώτη Τερζόπουλο της ΕΠΣ Έβρου.

Θυμίζουμε ότι οι νικητές των δύο αναμετρήσεων θα βρεθούν στην 2η αγωνιστική στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης, διεκδικώντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό οπού θα βρούν απέναντι τους το νικητή του Νότιου Ομίλου. Για τον Νότιο όμιλο για την 1η αγωνιστική έχουμε τις αναμετρήσεις ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης – ΕΠΣ Άρτας και ΕΠΣ Εύβοιας – ΕΠΣ Χανιών.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΕΝΩΣΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΕΝΩΣΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ