Photos: 20 κλικ από την αναμέτρηση των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ροδόπης και Δράμας

Την τρίτη της νίκη πέτυχε στο γήπεδο Κοσμίου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Αστυνομικών Διευθύνσεων η Ροδόπη που κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα της Δράμας με το εντυπωσιακό 6-3.

Η ομάδα του Παναγιώτη Τσιμπουργκένη όπως αναφέρει το “Περισκόπιο” που βρέθηκε στο γήπεδο από όπου και η φωτο της συνάντησης, άνοιξε το σκορ στο 18΄ με πλασε του Ροδουσάκη και γρήγορα εκανε το 3-0 με τέρματα του Ροδουσάκη και πάλι και του Μυστρίδη. Στο 30΄ ο Τσαλίδης ανέτρεψε τον Κουμαράκη ο οποίος εκτέλεσε το πέναλτυ που κέρδισε και μείωσε σε 3-1 για την Δραμα.

Στο 48΄ο Ροδουσάκης με κεφαλιά έκανε το 4-1 και πέτυχε το τρίτο του τέρμα,, ενω στο 50΄ ο Τουφεξής με σουτ το 5-1. Στο 64΄ ο Βουτσάς με την είσοδό του στο παιχνίδι έκανε το 6-1, ενω οι Δραμινοί μέιωσαν στο 67΄ με τον Κουμαράπη και στο 75΄ με τον Μπερμπερίδη σε 6-3.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΡΟΔΟΠΗΣ: Αλμανίδης, Γούσιος, Κολάκης (60΄ Σ. Τσιπλακίδης), Τσαλίδης (60΄ Γκανούδης), Τσιτσεράκης, Θ. Τσιπλακίδης (46΄ Θ. Καραθανάσης), Παπαγεωργίου, Μυστρίδης (65΄ Βουτσάς), Ροδουσάκης, Δούκας, Τουφεξής (75΄ Τσορμπατζόγλου)

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΡΑΜΑΣ: Παπαζήσης, Παντέλης, Ιωαννίδης, Χαραλαμπίδης, Σαρόγλου, Παντελίδης, Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Μπερμπερίδης, Κουμαράπης, Τζανής.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ