Α2 Γυναικών: Στην Δράμα για την πρωτιά το Σάββατο οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης!

Επιτελούς δράση για την γυναικεία ομάδα Χάντμπολ των Κύκλωπων Αλεξανδρούπολης που μετά απο σχεδόν ενάμισι μήνα ετοιμάζεται να μπει ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, και μάλιστα με το ντέρμπι που θα κρίνει την πρώτη θέση του 5ου ομίλου της Α2 Γυναικών με τον Χιλιώτη Δράμας.

Οι δύο ομάδες που είναι ισόβαθμες την κορυφή του πρωταθλήματος έχοντας απο 10 βαθμούς, με απολογισμό 5 νίκες και 1 ήττα έκαστος, αναμετρώνται το Σάββατο 3 Απριλίου στις 15:30 στο κλειστό γυμναστήριο Δράμας “Κραχτίδη” στην αναμέτρηση που θα κρίνει ποια θα είναι ομάδα που θα κατακτήσει την κορυφή του 5ου ομίλου, καθώς μετά την αποχώρηση της Ολυμπιακής Ακαδημίας Δράμας και οι δύο ομάδες έχουν μπροστά τους ακόμη ένα ματς για το φινάλε του πρωταθλήματος με την αδύναμη ομάδα του Ακρίτα Νευροκοπίου. Οι Κύκλωπες θα υποδεχτούν τον Ακρίτα την τελευταία αγωνιστική στις 23 Απριλίου.

Θυμίζουμε πως στον πρώτο γύρο η ομάδα του Χιλιώτη Δράμας είχε κερδίσει τους Κύκλωπές με 18-14 στην Δράμα, ενώ στην αναμέτρηση που έγινε στην Αλεξανδρούπολη οι Κύκλωπες κέρδισαν με 26-23.