Video: Το εκπληκτικό γύρισμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ενόψει και των Ορφικών Αγώνων του Σαββάτου

Τα γυαλιά σε όλους τους μεγάλους συλλόγους έβαλε ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο οποίος με ένα εξαιρετικό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν αθλητές, καλεί γονείς και παιδιά να γίνουν μέλη της μεγάλης οικογένειας του στίβου.

Το μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο αναφέρει τα εξής: «Ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης χτίζει τους νέους πρωταθλητές του στίβου! Από το 1927 έως σήμερα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει δημιουργήσει εκατοντάδες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες Ελλάδος στο στίβο. Κάποιοι απ’ αυτούς ξεπέρασαν τα σύνορα και διακρίθηκαν σε βαλκανικούς, πανευρωπαϊκούς, παγκόσμιους και Ολυμπιακούς αγώνες. Η παραγωγή πρωταθλητών και το χτίσιμο ολοκληρωμένων χαρακτήρων και πολιτών, συνεχίζεται και σήμερα. Έλα να γνωρίσεις και συ την αθλητική παρέα του στίβου».

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια ιδιαίτερα αξιόλογη προσπάθεια την οποία σίγουρα θα πρέπεο να αγκαλιάσουν οι πολίτες της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο, αρχής γενομένης από την διεξαγωγή των Ορφικών Αγώνων το ερχόμενο Σάββατο στο “Φώτης Κοσμάς” Διαβάστε εδώ το αναλυτικό ενημερωτικό για το τμήμα στίβου του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης.