Την Τετάρτη κληρώνει για τις ΕΠΣ Ξάνθης και Θράκης για το Uefa Region’s Cup

Για την Τετάρτη 23 Μαρτίου είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου UEFA Region’s Cup, στην οποία ανάμεσα στις 9 Ενώσεις που μετέχουν είναι και αυτές των Ξάνθης και Θράκης.

Η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή στις 13:00. Οι 9 Ενώσεις έχουν χωριστεί σε δύο γκρούπ, βόρειο και νότιο, και έτσι θα γίνουν οι νοκ άουτ αγώνες με τα ζευγάρια που θα βγαίνουν μετά απο κλήρωση. Στο Νότιο όμιλο θα γίνουν συνολικά δύο παιχνίδια για να αναδειχθεί ο νικητής που θα αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό. Στο Βόρειο όμιλο επειδή είναι μια ομάδα περισσότερη θα γίνουν συνολικά τρία παιχνίδια, καθώς στην πρώτη κλήρωση θα κληρωθεί ένα ζευγάρι που θα δώσει έναν αγώνα ώστε να βγει η τελική τετράδα.

Οι Ενώσεις που συνθέτουν τον Βόρειο όμιλο και αποτελούν πιθανούς αντιπάλους των δύο Ενώσεων της Θράκης, είναι οι ΕΠΣ Δράμας, Κιλκίς και Κοζάνης. Ενώ στο Νότιο όμιλο είναι οι ΕΠΣ Άρτας, Εύβοιας, Χανίων και Κεφαλληνίας – Ιθάκης.  Ο Κυπελλούχος που θα αναδειχθεί από τον τελικό αγώνα μεταξύ του νικητή του Βόρειου το νικητή του Νότιο ομίλου θα εκπροσωπήσει  την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Περιφερειακό Κύπελλο της UEFA