Photos: 20 κλικ από τα φιλικά των παλαιμάχων της ΑΕ Κομοτηνής στην Τουρκία

Η ομάδα παλαιμάχων της ΑΕ Κομοτηνής βρέθηκε στην Τουρκία και έδωσε φιλικά παιχνίδια στο Τσανάκαλε, με την Γαλατάσαράι και τοπικές ομάδες.

Όπως γράφει το “Περισκόπιο” η ποδοσφαιρική ομάδα παλαιμάχων της Α.Ε. Κομοτηνής βρέθηκε στην Τουρκία, προσκεκλημένη από τον δήμο Τσανάκαλε Τουρκίας και συγκεκριμένα από τον δήμαρχο Ουλγκιούρ Γκιοκχάν για να συμμετάσχει σε ποδοσφαιρικό τουρνουά.

Στο πρώτο αγώνα η ομάδα του Τσανάκαλε αντιμετώπισε την Μπεσίκτας και το παιχνίδι έληξε 1-1. Στο δεύτερο παιχνίδι η ΑΕΚ αντιμετώπισε την Γαλατάσαραι και το παιχνίδι έληξε 0-0.

Την δεύτερη ημέρα η ομάδα του Τσανάκαλε αντιμετώπισε την Γαλατάραι και την κέρδισε με σκορ 6-1 και στην συνέχεια η ΑΕΚ αντιμετώπισε την Μπεσίκτας από την οποία έχασε με σκορ 3-0 με  τον τερματοφύλακα Τσομπανγιοβάνη ο οποίος εκτός των άλλων έπιασε και πέναλτι.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελούνταν από τους Παπάζογλου (προπονητής), Τσομπανγιοβάνης Φουτσιτζίδης, Δεμερτζής, Χαλήτ, Καζάκης, Τσολακίδης, Μαρνάρης, Γ. Μηλιατζόπουλος, Γεωργιάδης, Πετρίδης, Π. Μηλιατζόπουλος, Βουλγαρίδης, Ματζίρης, Ψημενίδης, Κουλαξίδης, Κετιπίδης και Φειζή.

Δείτε φωτορεπόρτάζ από την παρουσία της ΑΕ Κομοτηνής στην Τουρκία…