Το pregame της νοκάουτ δοκιμασίας του Έβρου Σουφλίου στην Δράμα για το Κύπελλο Ερασιτεχνών (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Μία εβδομάδα μετά την πρόκρισή του κόντρα στον Οδυσσέα Αναγέννησης στις Σέρρες, ο Έβρος Σουφλίου αντιμετωπίζει το μεσημέρι την ιστορική Δόξα στην Δράμα, σε αγώνα νοκ άουτ για την 2η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος.

Ουσιαστικά το Σουφλί είναι η μόνη ομάδα της Θράκης που έχει απομείνει στον θεσμό, αλλά έχει μεγάλυ κίνητρο. Αν και τελευταία στην βαθμολογία και με το ενάμισι πόδι στο Ερασιτεχνικό, αν καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο, πράγμα όχι εύκολο βέβαια, τότε θα κερδίσει θέση στη Γ’ Εθνική βάσει της προκήρυξης.

Αππό την πλευρά της η Δόξα Δράμας θα παίξει πρωτίστως για το γόητρο. Ο νικητής της αναμέτρησης, που σε περίπτωση που είναι ισόπαλη μετά την ολοκλήρωση των 90 λεπτών θα ακολουθηθεί από παράταση και πέναλτι, θα αγωνιστεί σε δύο εβδομάδες στον άτυπο “τελικό” του κυπέλλου για την ΑΜ-Θ με τον Νέστο Χρυσούπολης.

Την αναμέτρηση του Έβρου Σουφλίου στην Δράμα ορίστηκε να διευθύνει Πασχάλης Τρακαλιάνης με βοηθούς τους Δημήτρη Γκαϊταντζή και Χρήστο Κρυωνά, όλοι τους της ΕΠΣ Σερρών. Την ίδια ώρα θα διεξάγονται άλλοι 9 αγώνες της β’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών σε διάφορα γήπεδα της χώρας.

Εξαιτίας του αγώνα Δόξα Δράμας – ¨Εβρος Σουφλίου για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, δεν θα διεξαχθεί μοιραία η αναμέτρηση Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Έβρος Σουφλίου, που είχε προγραμματιστεί για την εμβόλιμη 27η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Για τον ίδιο λόγο αναβλήθηκε και το ματς Εορδαϊκός-Δόξα Δράμας, όπως και το ματς του Εθνικού Αγιονερίου με την ΑΕΠ Λαγκαδά.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα πάντως διεξάγεται κανονικά και έχει ως εξής: Καβάλα – Απόλλων Καλαμαριάς, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Απόλλων Κρύας Βρύσης, Καμπανιακός – Θύελλα Φιλώτας, Ηρακλής Αμπελοκήπων – Νέστος Χρυσούπολης και  Άρης Θεσσαλονίκης– Κοζάνη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΤΗΣ (ΛΕΙΨΗΣ) ΕΜΒΟΛΙΜΗΣ 26ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Β’ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΝΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 25ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ ΣΕΡΡΩΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ