Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής, το ντέρμπι ανόδου της Ασπίδας και οι αντίπαλοι για ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής

Με τους αγώνες της 21ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Ανδρών, με το παιχνίδι της αγωνιστικής να διεξάγεται στο Εύμοιρο.

Εκεί η Ασπίδα Ξάνθης υποδέχεται την πρωτοπόρο ομάδα της Γέφυρας σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Ξάνθης για άνοδο στη Β’ Εθνική. Με νίκη η Ασπίδα πλησιάζει τη Γέφθρα στον πόντο, ενώ θα παραμείνει, αν νικήσει η ΧΑΝΘ, ένα βαθμό μπροστά από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία αγωνίζεται με τη Γέφυρα την επόμενη εβδομάδα (η ΧΑΝΘ ακολουθεί το πρόγραμμα της Ασπίδας). Στην Ξάνθη επικρατεί ξεσηκωμός και το κλειστό του Ευμοίρου αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά, με τους φίλους της Ασπίδας να αποτελεούν τον έκτο παίκτη της ομάδας.

Εντός έδρας αγωνίζεται και η ΑΕ Κομοτηνής, η οποία υποδέχεται την Ελευθερούπολη που καίγεται για τη νίκη, καθώς βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Αντίθετα η ομάδα της Κομοτηνής μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί του ΒΑΟ έχει σαν στόχο το πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα, καθώς το άγχος για την αποφυγή του υποβιβασμού έχει πλέον φύγει.

Αντίθετα ο ΓΑΣ Κομοτηνή αγωνίζεται εκτός έδρας και συγκεκριμένα στις Σέρρες με τους Ίκαρους. Η χρονιά για τον ΓΑΣ έχει ήδη τελειώσει, καθώς η ομάδα της Κομοτηνής ούτε μπορεί να ανέβει κατηγορία, αλλά ούτε και να υποβιβαστεί, με τους προπονητές και τους υπεύθυνους της ομάδας να σχεδιάζουν ήδη τη νέα χρονιά.

Όλοι οι αγώνες της αγωνιστικής της ερχόμενης Κυριακής ξεκινάνε στις 18:00 το απόγευμα, εκτός από την αναμέτρηση ΧΑΝΘ – Ζέφυρος που αρχίζει στις 17:30. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Κ.Γ. Ευμοίρου:  Ασπίδα Ξάνθης – Γέφυρα

Κ.Γ. Χαλκηδόνας:  Χαλκηδόνα – ΒΑΟ

ΔΑΚ Κομοτηνής:  ΑΕ Κομοτηνης – Ελευθερούπολη

Κ.Γ. Νέου Σκοπού:  Ορφέας Ν. Σκοπού – Αρετσού

Κ.Γ. ΧΑΝΘ:  ΧΑΝΘ – Ζέφυρος

ΔΑΚ Ποταμουδίων:  Αγία Βαρβάρα – Γαλάτιστα

ΔΑΚ Σερρών:  Ίκαροι Σερρών – ΓΑΣ Κομοτηνή