Τοροσίδης, Μάνταλος και… τρεις νέοι στις κλήσεις του Σκίμπε για τα φιλικά της Εθνικής Ανδρών με Μαυροβούνιο και Ισλανδία

Στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού Μίχαελ Σκίμπε περιλαμβάνονται ο ξανθιώτης ποδοσφαιριστής της Ρόμα Βασίλης Τοροσίδης και ο κομοτηναίος παίκτης της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος για τους φιλικούς αγώνες της άλλης εβδομάδας με το Μαυροβούνιο (24/3, 20:00) και Ισλανδία (29/3, 20:30), στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Για πρώτη φορά σε εκείνη βρέθηκαν οι Απόστολος Βέλλιος (Ηρακλής), Μάριος Οικονόμου (Μπολόνια) και Θανάσης Παπάζογλου (Κόρτραϊκ). Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι Σιόβας, Μόρας, Χολέμπας, Διαμαντάκος και Πέλκας κλήθηκαν μόνο για τον αγώνα με τους Ισλανδούς.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν στο ξενοδοχείο “Σουίτες Βουλιαγμένης” την Δευτέρα 21 Μαρτίου και ώρα 20:00 και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 22 Μαρτίου. Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν:

Τερματοφύλακες: Καρνέζης (Ουντινέζε), Καπίνο (Ολυμπιακός).

Αμυντικοί: Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Μανωλάς, Τοροσίδης (Ρόμα), Σταφυλίδης (Άουγκσμπουργκ), Παπαδόπουλος (Λεβερκούζεν), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Οικονόμου (Μπολόνια).

Μέσοι: Φορτούνης (Ολυμπιακός), Πέτσος (Ραπίντ Βιέννης), Ταχτσίδης (Τζένοα), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Μάνταλος (ΑΕΚ), Σάμαρης (Μπενφίκα).

Επιθετικοί: Μήτρογλου (Μπενφίκα), Καρέλης (Γκενκ), Βέλλιος (Ηρακλής), Παπάζογλου (Κόρτραϊκ).

 width=