Έφτασαν Πόρτλαντ και πάτησαν στο γήπεδο Μπανιώτης, Δουβαλίδης και Παπαχρήστου

Στο Πόρτλαντ βρίσκεται πλέον το σύνολο της ελληνικής αποστολής που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, ανάμεσά τους ο κομοτηναίος άλτης του ύψους Κώστας Μπανιώτης, ο δραμινός εμποδιστής Κώστας Δουβαλίδης αλλά και η “μανούλα” της αποστολής, η Βούλγα Παπαχρήστου, σύζυγος του θρακιώτη ποδοσφαιριστή Λάζαρου Χαριτωνίδη.

Ήδη μάλιστα κάποιοι έκαναν το πρώτο… ξεμούδιασμα στο συνεδριακό κέντρο του Πόρτλαντ, όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Στην αποστολή ενσωματώθηκε και η Κατερίνα Στεφανίδη. Με το αμερικάνικο πρωτάθλημα να έχει ολοκληρωθεί (και τα entry lists να έχουν ολοκληρωθεί), το γήπεδο παραδόθηκε στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Δουβαλίδης και Φιλιππίδηςήταν οι πρώτοι που φρόντισαν να πάρουν μια πρώτη γεύση από τον αγωνιστικό χώρα. Άλλωστε ο κάτοχος του παγκόσμιου τίτλου στο επί κοντώ, είναι ο πρώτος από την ελληνική αποστολή που θα ξεκινήσει τους αγώνες του στο Παγκόσμιο το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης.

Προβλήματα στην ελληνική αποστολή δεν υπάρχουν. Αντιθέτως υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία, καθώς οι περισσότεροι έχουν κάνει εξαιρετικό προγραμματισμό στην προετοιμασία τους και είναι έτοιμοι για τους αγώνες. Αυτή τη φορά δε θα παρατηρηθούν τα φαινόμενα του Πεκίνου, με την ελληνική αποστολή να μην μπορεί να συνέλθει από το μεγάλο ταξίδι και την ταλαιπωρία.