Δύο παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην καλύτερη επτάδα της 20ης αγωνιστικής

Δύο παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης περιλαμβάνονται στην καλύτερη επτάδα της 20ης αγωνιστικής της Volley League και ακόμα ένας περιλαμβάνεται στην αναπληρωματική επτάδα. Ο λόγος για τους Ιγκόρ Γκουιλέν, Χρήστο Κιόση αλλά και τον Σταύρο Κασαμπαλή.

Σε σχέση με την καλύτερη 7άδα της 20ης αγωνιστικής, έχουμε ως πασαδόρο τον  Δημήτρη Νικολάκη (του ΑΟΠ Κηφισιά που έπαιξε απέναντι στην Ορεστιάδα), ως λίμπερο τον Θάνο Παπαδημητρίου (Ηρακλής), ως διαγώνιο τον Ιγκόρ Γκονζάλβες Γκουιλέν (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), ως κεντρικούς τους Χρήστο Κιόση (Εθνικός Αλεξανδρούπολης) και Χρήστο Παπαδόπουλο (Ολυμπιακός) και ως ακραίους τους Μιχάλη Σαρικεΐσογλου (Παναχαϊκή Πετοσφαίρισης 2013) και Ούγκο Λεόν Ντα Σίλβα Γκιμαράες (Παναθηναϊκός).

Στην δεύτερη καλύτερη επτάδα της 20ης αγωνιστικής συμμετέχει ως Πασαδόρος οΣταύρος Κασαμπαλής (Εθνικός Αλεξανδρούπολης) και από εκεί και πέρα ως λίμπερο ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης (Παναθηναϊκός), ως διαγώνιος ο Ζόραν Γιοβάνοβιτς (ΑΟΠ Κηφισιά), ως κεντρικοί οι Βαν Ντορν (Παμβοχαϊκός), Τζούλιαν Τόρρες (Παναχαϊκή) και ως ακραίοι ακραίοι οι Χαβιέ Χιμένες (ΠΑΟΚ), Αργύρης Μαυροβουνιώτης (Ηρακλής).

Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι σε σχέση με τους καλύτερους κάθε ομάδας την 20η αγωνιστική, από τον Εθνικό ήταν ο Γκουιλέν και από τον ΑΟ Ορεστιάδας  ο Αλέξανδρος Χήρας. Τέλος, mvp της αγωνιστικής αναδείχθηκε ο  Μιχάλης Σαρικεΐσογλου.