Γ’ Εθνική: Στην Δράμα κόντρα στην Δόξα ο νέος «τελικός» για τον Εθνικό (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τις αναμετρήσεις της 25ης αγωνιστικής, συνεχίζεται αυτό το Σάββατο το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικης, με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης μετά την νέα εντός έδρας γκέλα του στην Αλεξανδρούπολη, να αγωνίζεται εκτός έδρας με την δεύτερη Δόξα Δράμας και παρα την δυσκολία του παιχνιδιού να αναζητά βαθμό ή βαθμούς ώστε να μείνει ζωντανός στην μάχη της παραμονής εννέα παιχνίδια πριν το τέλος.

Συγκεκριμένα ο δέκατος τρίτος Εθνικός Αλεξανδρούπολης με 25 βαθμούς, αντιμετωπίζει στην Δράμα την φορμαρισμένη Δόξα (46 βαθμοί) από την στιγμή που την ανελαβε ο Κώστας Βασιλακακης και θέλει να παραμείνει στην δεύτερη θέση που ίσως υπό προϋποθέσεις οδηγήσει σε άνοδο.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης που εκτός Έβρου έχει 3 νίκες θέλει αλλά και χρειάζεται επειγόντως βαθμούς εντός και εκτός έδρας και νίκες, όπως έκανε και στο Κοκκινόχωμα πριν 15 ημέρες. Εκτός έδρας σε συνολικά έντεκα αγώνες ο Εθνικός έχει 3 νίκες (1-0 Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, 3-1 Κρύα Βρυση, 2-1 Θύελλα Φιλώτα), επτά ήττες (1-2 Εθνικό Σερρών, 0-5 Καμπανιακό, 0-1 Έβρο Σουφλίου, 0-3 Άρη, 0-3 Νέστος, 0-1 Κοζάνη, 0-1 Εορδαικός) και μια ισοπαλία 0-0 στο Κιλκίς με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου για την 14η αγωνιστική.

Ο Εθνικός αυτή την στιγμή βρίσκεται έξι βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμου και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος αλλα στην πραγματικότητα τα πραγματα ειναι ακόμα δυσκολότερα αφού οι κύριοι αντίπαλοι του Αγιονέρι , Κοζανη, Λαγκαδας, παιρνουν ευκολα τρίποντα αν υπολογιστούν και οι αγώνες με τον Εθνικό Σερρών που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Στο πρωτο γύρο οι δυο ομαδες έμειναν στο μηδέν στην Αλεξανδρούπολη, ενώ και πέρυσι στην Δράμα είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1-1.

Από την άλλη ο Έβρος Σουφλίου θα πάρει εύκολο τρίποντο, το πρώτο μετά μετα την 9η αγωνιστική και την νίκη του με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, αφού αντιμετωπίζει τον Εθνικό Γαζώρου που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Ο Έβρος Σουφλίου που έτσι και αλλιώς έχει πετάξει «λευκή πετσέτα» με οχτώ συνεχόμενες βαριές ήττες και 2 βαθμούς στους δεκατέσσερις τελευταίους του αγώνες, εχει την ευκαιρία να ξεκολλήσει από τους 11 βαθμούς και να γευτεί έστω και στα χαρτιά το τρίποντο. Θυμίζουμε στον πρώτο γύρο ο Έβρος είχε μεινει στις Σερρες στο 0-0, όντας από τους άτυχους που δεν πήραν ευκολο τρίποντο εκτός έδρας.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και άλλες αξιόλογες αναμετρήσεις. Όλοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 15.00 το μεσημέρι του Σαββατου, εκτός του αγώνα από τα παλιά στο ντερμπι της Θεσσαλονίκης Απόλλων Καλαμαριάς-Αρης που ξεκινά στις 15.30. Για την εξέλιξή τους φυσικά και θα υπάρχει live ενημέρωση από το ThrakiSportS.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου: Δόξα Δράμας-Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Απόλλων Κρύας Βρύσης-Εθνικός Νέου Αγιονερίου, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Καμπανιακός, ΑΠΕ Λαγκαδά-Ηρακλής Αμπελοκήπων, Θύελλα Φιλώτας-Εορδαϊκός, Νέστος Χρυσούπολης-Καβάλα και Απόλλων Καλαμαριάς-Άρης. Ρεπό έχει η Κοζάνη, ενώ Εβρος Σουφλίου-Εθνικός Γαζώρου 3-0 ανευ αγώνος.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ