Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα σατιρίσει o Σύλλογος Εθελοντών Νεολαίας Σουφλίου «ΚινήΣου»! Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων…

Με το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού για παιδιά του δημοτικού, ξεκινά το πρωϊ του Σαββάτου (12 Μαρτίου) το καρναβαλικό εορταστικό πρόγραμμα στην πόλη του Σουφλίου που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Νεολαίας Σουφλίου «ΚινήΣου». Ωστόσο το ενδιαφέρον είναι ότι ο σύλλογος επέλεξε να σατιρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο στο άρμα που δημιούργησαν τα μέλη του και με το οποίο θα λάβει μερός στο καρναβάλι του Τυχερού.

Για το Σάββατο έχουν προγραμματιστεί επίσης ομαδικά παιχνίδια για μαθητές γυμνασίου και λυκείου, ενώ στις 7.00 το απόγευμα από την περιοχή Μεσοχώρι, θα γίνει έναρξη Λαμπαδηδρομίας η οποία θα καταλήξει στην πλατεία της πόλης. Εκεί θα βρίσκεται και το αποκριάτικο άρμα που έχουν κατασκευάσει εθελοντές του Συλλόγου, το οποίο θα πλαισιώσει τη μουσική εκδήλωση που έχουν προγραμματίσει οι διοργανωτές για τους καρναβαλιστές.

Όπως προαναφέρθηκε, το θέμα που επιλέχθηκε να σατιριστεί είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ περισσότεροι από 100 μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές, θα συμμετάσχουν, συνοδεύοντας το ίδιο άρμα, στην αποκριάτική παρέλαση του Τυχερού που θα γίνει στις 2.00 το μεσημέρι στο Τυχερό. «Οι εθελοντές είναι αυτοί που βοήθησαν στην όλη διοργάνωση και καλούμε τον κόσμο να συμμετάσχει» ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου «ΚινήΣου», Θοδωρής Τσιαμίτας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη σερί χρονιά στην Θράκη που θα παρελάσει σε καρναβαλικές εκδηλώσεις άρμα με αντικείμενο τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πέρυσι είχε παρελάσει το άρμα της φωτογραφίας στο καρναβάλι της Ξάνθης και με ενδιαφέρον αναμένεται η έμπνευση των Σουφλιωτών για τα όσα τρελά και παλαβά συμβαίνουν στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο…

kinisou