Προς απόσυρση ο Έβρος Σουφλίου από το πρωτάθλημα! Κεραυνοί προπονητή κατά της διοίκησης!!!

Τρία εικοσιτετράωρα πριν τον μεγάλο τελικό της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου με την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου, η ήδη με το ενάμισι πόδι υποβιβασμένη ομάδα του Έβρου Σουφλίου ταλανίζεται από ακόμα πιο σοβαρά προβλήματα, μετά και τις δηλώσεις του προπονητή της Δημήτρη Χατνάκη, που προανήγγειλε την απόσυρση του συλλόγου από το πρωτάθλημα αλλά και τις ευθείες βολές που εξαπέλυσε κατά της (ανύπαρκτης όπως υποστήριξε) διοίκησης.

Ο Χατνάκης μίλησε στην σουφλιώτικη ιστοσελίδα tasportisthrakis αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Νέστο Χρυσούπολης, που βρήκε την καβαλιώτικη ομάδα νικήτρια με 6-2 και ουσιαστικά τα είπε έξω από τα δόντια, προαναγγέλοντας εξελίξεις. Αναλυτικά η απομαγνητοφώνηση των λεγομένων του, που σίγουρα, ειδικά ως προς το θέμα της απόσυρσης της ομάδας αλλά και ως προς τις βολές κατά της διοίκησης, θα προκαλέσουν σοβαρές αναταράξεις στον ήδη ευρισκόμενο σε δεινή θέση σύλλογο:

«Το παιχνίδι δεν αξίζει κριτικής γιατί τα παιδιά κάπου και αυτά έχουν κουραστεί. Εδώ και πολλά παιχνίδια δεν υπάρχει διοίκηση. Αγωνιζόμαστε δύο άτομα, μόλις δύο άτομα, εγώ και ο ταμίας και από εκεί και πέρα διοίκηση δεν υπάρχει. Έχουμε αγώνα και αυτή τη στιγμή δεν ήταν ούτε ένας παράγοντας στο γήπεδο! Τα παιδιά μπήκανε να παίξουν αυτό που μπορούνε, αλλά η Χρυσούπολη είναι κατά πολύ ανώτερη και κέρδισε το παιχνίδι δίκαια. Ίσως δικαιούμασταν ένα ακόμα γκολ, αλλά τι να κάνουμε και αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι. Κοιτάμε το επόμενο ματς που είναι για τον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι δεν αξίζει να συνεχίσουμε στα επόμενα παιχνίδια. Η γνώμη η προσωπική είναι ότι η ομάδα πρέπει να σταματήσει, γιατί αυτή η κοροϊδία να κατεβαίνουν τα παιδιά μόνα τους, εγώ μόνος μου και από εκεί και πέρα να μην υπάρχει άνθρωπος να πει μια κουβέντα στα παιδιά, είναι πλέον αδικαιολόγητο. Πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσουμε, γιατί δεν αξίζει να κάνουμε έξοδα από εδώ και πέρα! Δεν αξίζει…».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΜΓΥΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΑΤΝΑΚΗ

https://youtu.be/1xu1vW5iTpE?t=507