LIVE η Γ’ Εθνική: Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Καμπανιακός και Έβρος Σουφλίου-Νέστος Χρυσούπολης

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους σημαντικότατους αγώνες Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Καμπανιακός και Έβρος Σουφλίου-Νέστος Χρυσούπολης για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση για τις επόμενες ώρες θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στους αγώνες του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής με έμφαση στα δυο παιχνίδια των θρακιώτικων συλλόγων.

Ωρα 14:10 Θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ το pregame του ThrakiSportS για τις σημερινές αναμετρήσεις.

Ωρα 14:20 Διαιτητές στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” στον αγώνα του Έβρου Σουφλίου με τον Νέστο θα είναι οι Πουλικίδης, Τσακίρης, Χασιώτης από την ΕΠΣ Δράμας, ενω στην Αλεξανδρούπολη στον αγώνα Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Νέστος οι Δρακίδης, Τζιώτζιος και Γκιόση από την ΕΠΣ Θράκης.

Ωρα 14:30 Οι ομάδες του Έβρου είναι κάτω από την ζώνη του υποβιβασμου και τον Εθνικό Αγιονερίου που έχει 26 βαθμούς και λογικά θα μείνει σε αυτούς αφού αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Άρη, πέντε κάτω είναι ο Εθνικός που έχει 21 και 15 ο Έβρος Σουφλίου και θέλουν βαθμούς ώστε στα επόμενα 13 παιχνίδια να διατηρήσουν τις λίγες ελπίδες τους.

Ωρα 14:38 Συνοπτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου: Έβρος Σουφλίου-Νέστος Χρυσούπολης, Εορδαϊκός-Απόλλων Κρύας Βρύσης, Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Καμπανιακός, Άρης-Εθνικός Νέου Αγιονερίου, Απόλλων Καλαμαριάς-Δόξα Δράμας, Κοζάνη-Θύελλα Φιλώτα.

Ωρα 14:42 Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει η ΑΠΕ Λαγκαδά. Θυμίζουμε ότι το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος θα κερδίσει στα χαρτιά τον Εθνικό Σερρών που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Ωρα 14:47 Ο Εβρος υποδέχεται στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” τον δεύτερο Νέστο Χρυσούπολης που δεν θα εχει στον πάγκο του, τον πρωην προπονητη του Εβρου Μπαμπη Χρυσοστομίδη, που ξεκίνησε στο Σουφλί, όπως και τον τραυματία Αρμένο Κάρεν Αβογιαν που τον Ιανουάριο αφησε το Σουφλί για τον Νέστο Χρυσούπολης.

Ωρα 14:51 Με νεο προπονητή και ο Καμπανιακός στην Αλεξανδρούπολη αφού τη θέση του Νίκου Βαμβακούλα πήρε ο Λεωνίδας Υφαντίδης. Πάντως στον πρώτο γύρο προπονητής στην ομάδα της Χαλάστρας ήταν ο Ιερόθεος Γιαμουρίδης.

Ωρα 14:51 Οι συνθέσεις στο Σουφλί.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Μαργαρίτης, Λειβαδιώτης, Δραγανίδης, Εφραιμίδης, Χατζάκος, Χιζανασβίλι, Φακίτσας, Εμρε, Ζιγκερίδης.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Καραβελίδης, Λάσπατζης, Μπουλγκούρας, Σεφερίδης, Παπαδάτος, Δεσύλλας, Μκρτσιάν, Μελισσόπουλος, Γκατζολάρι, Κούτεφ, Στερεφ.

Ωρα 14:55 Οι συνθέσεις στην Αλεξανδρούπολη

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καλαιτζίδης, Θάνος, Κατρανίτσας,Τορομανίδης, Πελτεκης, Παρασκευάς, Δουπας, Θεοδωράκης, Συμιτζάκης, Γωνιάδης, Γκαιδατζής

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ: Κηπουρός, Γαβανάς, Αλμπανης, Δουρμούζης, Ρακαβίνας, Πετρούσης, Σταυρόπουλος,  Μπάλιος, Τοντόροβ, Σαπανίδης, Κουντουράς.

Ωρα 15:01 Έναρξη αγώνων.

Ωρα 15:10 Δεν έχουμε κάποιο τέρμα στο πρώτο δεκάλεπτο.

Ωρα 15:15 Παρουσία πολύ λίγου κόσμου μέτριο το παιχνίδι στο “Φώτης Κοσμάς”.

Ωρα 15:21 Πρωτο γκολ της αγωνιστικής στο “Ανθή Καραγιάννη”. Καβάλα-Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-0

Ωρα 15:23 Γκολ στο Σουφλί. Ανοιγει το σκορ ο Νεστος στο 19′ λεπτό με τον Δεσύλλα.  Έβρος Σουφλίου-Νέστος Χρυσούπολης 0-1

Ωρα 15:27 Γκολ στο Σουφλί. Πολύ γρήγορα ο Νεστος διπλασιάζει τα τέρματα του στο 23′ λεπτό με τον Κούτεφ.  Έβρος Σουφλίου-Νέστος Χρυσούπολης 0-2

Ωρα 15:31 Γκολ στο Σουφλί. Ο Εβρος δεν υπάρχει στο γήπεδο ο Νεστος τριπλασιάζει τα τέρματα του στο 26′ λεπτό πάλι με τον Κούτεφ.  Έβρος Σουφλίου-Νέστος Χρυσούπολης 0-3.

Ωρα 15:40 Γκολ στην Αλεξανδρούπολη. Ο Κουντουράς με πέναλτι στο 39′ ανοίγει τον σκορ για τον Καμπανιακό. Το πέναλτι κέρδισε ο νεομεταγραφών Σταυρόπουλος από τον Πελτέκη. Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Καμπανιακός 0-1.

Ωρα 15:42 Γκολ στο Σουφλί. Ο Εβρος μειωνει το σκορ με το σκόρερ του Ζιγκερίδη στο 40′.  Έβρος Σουφλίου-Νέστος Χρυσούπολης 1-3.

Ωρα 15:47 Λήξη ημιχρόνου στην Αλεξανδρούπολη. Κακό αποτέλεσμα για τον Εθνικό που δίχως να απειληθεί είναι πίσω στο σκορ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Καμπανιακός 0-1.

Ωρα 15:50 Λήξη ημιχρόνου στο Σουφλί. Ο Εβρος αν και κράτησε στο πρωτο εικοσαλεπτο το μηδεν σε αντιθεση με τα προηγούμενα ματς, σε λιγοτερο από ένα δεκάλεπτο δέχτηκε τρια τερματα από τον Νέστο που δέιχνει να καθαρίζει το ματς .  Αποτέλεσμα ημιχρόνου Έβρος Σουφλίου-Νέστος Χρυσούπολης 1-3.

Ωρα 15:55 Συνοπτικά τα αποτελέσματα ημιχρόνου της 22ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου: Έβρος Σουφλίου-Νέστος Χρυσούπολης 1-3, Εορδαϊκός-Απόλλων Κρύας Βρύσης 0-0, Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Καμπανιακός0-1, Άρης-Εθνικός Νέου Αγιονερίου 0-0, Απόλλων Καλαμαριάς-Δόξα Δράμας 0-0, Κοζάνη-Θύελλα Φιλώτα 1-0 και Καβάλα – Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-0.

Ωρα 16:04 Έναρξη αγώνων για το δεύτερο ημίχρονο.

Ωρα 16:13 Στην Αλεξανδρούπολη στο 55′  παραμένει το 0-1, αποτέλεσμα που βάζει ταφόπλακα στα όνειτα των εβριτων για την παραμονή.

Ωρα 16:15 Στην Αλεξανδρούπολη τρομερή ευκαιρία στο 57′ με τον Πελτέκη για τον Εθνικό, αλλά αστοχεί από κοντά.

Ωρα 16:18 Γκολ στο Σουφλί. Πολύ γρήγορα ο Νεστος πετυχαίνει τέρμα και στο δεύτερο μερος. Σκόρερ ο Γκατζολάρι.  Έβρος Σουφλίου-Νέστος Χρυσούπολης 1-4

Ωρα 16:22 Στην Αλεξανδρούπολη νεα ευκαιρία για τον Εθνικό με τον Γωνιάδη που δεν καταφέρνει να νικήσει τον Κηπουρό.

Ωρα 16:27 Γκολ στο Σουφλί. Ο Νεστος κάνει πέντε τα τέρματα του πάλι με τον Γκατζολάρι στο 62′.  Έβρος Σουφλίου-Νέστος Χρυσούπολης 1-5

Ωρα 16:30 Γκολ στο Σουφλί. Ο Νέστος συνεχίζει το πάρτυμε τον Μελισσόπουλο.   Έβρος Σουφλίου-Νέστος Χρυσούπολης 1-6.

Ωρα 16:37 Στην Αλεξανδρούπολη ο Εθνικός πιέζει περίπου δεκα λεπτά από το τέλος αλλα δεν μπορεί να πετύχει το τέρμα της ισοφάρισης.

Ωρα 16:45 Λίγο πριν το τέλος Έβρος Σουφλίου-Νέστος Χρυσούπολης 1-6, Εορδαϊκός-Απόλλων Κρύας Βρύσης 0-0, Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Καμπανιακός0-1, Άρης-Εθνικός Νέου Αγιονερίου 0-0, Απόλλων Καλαμαριάς-Δόξα Δράμας 0-0, Κοζάνη-Θύελλα Φιλώτα 1-0, Καβάλα – Ηρακλής Αμπελοκήπων 2-0

Ωρα 16:47 Γκολ στο Σουφλί. Ο Εβρος μειωνει το σκορ πάλι με τον  Ζιγκερίδη.  Έβρος Σουφλίου-Νέστος Χρυσούπολης 2-6.

Ωρα 16:51 Λήξη αγώνα στην Αλεξανδρούπολη. Κακό αποτέλεσμα για τον Εθνικό που βλέπει τις πιθανότητές του για παραμονή να μειώνονται περισσότερο. Τελικό αποτέλεσμα Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Καμπανιακός 0-1.

Ωρα 16:53 Λήξη αγώνα στο Σουφλί. Ο Εβρος Σουφλίου γνώρισε νέα συντριβή δείχνοντας ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες ομάδες.  Τελικό αποτέλεσμα  Έβρος Σουφλίου-Νέστος Χρυσούπολης 2-6.

Ωρα 17:00 Την έκπληξη της αγωνιστικής πέτυχε ο Εθνικός Αγιονερίου που κράτησε τον Άρη (που στο τέλος έπαιζε με παίχτη λιγότερο από την αποβολή του πρωην Θρακιώτη με την φανελα Ξανθης και Πανθρακικού Νίκου Τσουμάνη) στο μηδέν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με τις ομάδες να μένουν ισόπαλες 0-0. Στα υπόλοιπα δεν είχαμε εκπλήξεις.  Έβρος Σουφλίου-Νέστος Χρυσούπολης 2-6, Εορδαϊκός-Απόλλων Κρύας Βρύσης 0-0, Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Καμπανιακός0-1, Απόλλων Καλαμαριάς-Δόξα Δράμας 0-0, Κοζάνη-Θύελλα Φιλώτα 1-0, Καβάλα – Ηρακλής Αμπελοκήπων 2-0.