Έβαλαν… ίδια μέρα τα ματς τόσο της 18ης όσο και της 19ης αγωνιστικής για Εθνικό και Ορεστιάδα!!!

Η διακοπή αυτήν την εβδομάδα του πρωταθλήματος της Volley League λόγω της διεξαγωγής του φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ στην Σύρο δημιούργησε ένα παράδοξο. Πήγε πίσω ναι μεν την 18η αγωνιστική, που κανονικά θα διεξαγόταν αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά δεν μετακόμισε προς τα πίσω και τις υπόλοιπες, όπως λογικά θα γίνει.

Ετσι αυτήν την στιγμή εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ το παράδοξο να διεξάγεται το άλλο Σαββατοκύριακο και η 18η αλλά και η 19η αγωνιστική. Ο ΑΟ Ορεστιάδας εμφανίζεται να παίζει το προσεχές Σάββατο στις 18:00 το απόγευμα στην Λαμία, αλλά την ίδια ημέρα σε άγνωστη ώρα να φιλοξενεί και τον ΠΑΟΚ στο «Νίκος Σαμαράς».

Αντιστοίχως ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης εμφανίζεται να παίζει μεν την άλλη Κυριακή στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» με την Κηφισιά (μεσοβδόμαδα θα έχει ξαναπαίξει μαζί της στην Αθήνα για το κύπελλο), αλλά τυπικά εμφανίζεται στις 27 του μηνός να παίζει και με τον Παμβοχαϊκό του Κώστα Δεληκώστα στο Βραχάτι της Κορινθίας.

Προφανώς και θα διορθωθεί και λογικά θα πάει  όλο το πρωτάθλημα πίσω μια αγωνιστική και κάποια Τετάρτη θα μπει άλλη μια εμβόλιμη, που σε κάποιο βαθμό θα εξαρτηθεί και από το αν θα προκριθεί ή όχι ο Εθνικός στην φάση των ημιτελικών του Τσάλεντζ Καπ. Αλλά για την ώρα, έχουμε την παράδοξη εικόνα που ακολουθεί στο επίσημο πρόγραμμα της ιστοσελίδας της Volley League…

esap-istoselida01