To pregame της αναμέτρησης Skoda Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης (19:30, LIVE ThrakiSportS)

Από τα σημαντικά παιχνίδια που ρίχνει και την αυλαια της 22ης αγωνιστικής, θα γίνει την Δευτέρα στα Πηγάδια ανάμεσα στην φορμαρισμένη Skoda Ξάνθη και τον αντιθέτως ντεφορμε Αστέρα Τρίπολης.

Η Ξάνθη έχει 25 βαθμούς και είναι 10η στην βαθμολογία, προερχόμενη απο δυο μεγάλες νίκες μετά απο ξηρασία οχτω αγωμιστικών χωρίς τρίποντο. Με άλλη ψυχολογία η Ξάνθη θέλει να τριτώσει τις νίκες στο πρωτάθλημα και απέναντι στους Αρκάδες ώστε να τους πλησιάσει στους τρεις βαθμούς. Στα Πηγάδια η ξάνιη έχει στο φετινό πρωτάθλημα 3 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Ο Αστέρας είναι έκτος με 31 βαθμούς και κινδυνέυει να χάσει την πεντάδα από τον εκπληκτικό Πανιώνιο, ενω την προηγούμενη αγωνιστική έχασε εκτός έδρας με 2-0 από τον Πλατανιά εμφανίζοντας μεγάλες αδυναμίες μακριά από την έδρα του. Εκτός έδρας έχει τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και έξι ήττες, με μια μόλις ισοπαλίες στα τελευταία πέντε παιχνίδια του.

Δεν έχει χάσει ο Αστέρας στην Ξάνθη τα τελευταία 4 χρόνια. Στα Πηγάδια σε 8 αναμετρήσει η Ξάνθη έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και 2 ήττες με τα τέρματα να είναι 6-3 υπερ της γηπεδούχου. H αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα έχει απευθείας κάλυψη από το ThrakiSportS και τηλεοπτικά από τη Nova.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ