Από… Μάρτη ξανά ο Μεχία στον Πανθρακικό! Χάνει “Ελ Θράκικο” και ΠΑΣ Γιάννινα…

Κάρτες στον αγώνα με τον Πανιώνιο, πριν τρεις αγωνιστικές, συμπλήρωσε ο Αλφρέδο Μεχία, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με ποινή δύο αγωνιστικών από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας. Όπως είχε γράψει από τότε το ThrakiSportS,  ο Γιάννης Χατζηνικολάου έκρινε ότι είναι προτιμότερο να αγωνιστεί στους αγώνες με Λεβαδειακό και Πλατανιά και να χάσει τις αναμετρήσεις με Skoda Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα.

Κατά συνέπεια ο διεθνής μέσος από την Ονδούρα (19 συμμετοχές) θα λείψει από τα επόμενα δύο παιχνίδια της ομάδας, όπου θα γίνει μια απέλπιδα προσπάθεια ανάτασης, αν και μετά τον απολογισμό του μόλις ενός βαθμούς στα ματς με Λιβαδειά και Πλατανιά, ο Πανθρακικός δεν μπορεί να ελπίζει σε αποφυγή του αγωνιστικού υποβιβασμού.

Ο Μεχία αγωνίστηκε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αντικαθιστώντας στο 30′ τον Αντώνη Λαδάκη, και με την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε συμπλήρωσε τις 7. Έτσι, ορίστηκε να εκτίσει την ποινή του στις αναμετρήσεις με Skoda Ξάνθη (21/02-17:15) και ΠΑΣ Γιάννινα (28/02-17:15), για την 23η και την 24η αγωνιστική αντίστοιχα της Super League Ελλάδα.