ΕΠΣ Έβρου: Οριστικό! Πήρε… παράταση η διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του ThrakiSportS και σύμφωνα με ενημέρωση που υπήρξε από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου, ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε Έβρο Σουφλίου και Ένωση Άνθειας Αρίστεινου δεν θα διεξαχθεί στο «Φώτης Κοσμάς» την προσεχή Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου.

Μπορεί στην Ξάνθη ήδη να αναδείχθηκε η Αναγέννηση Θαλασσιάς φετινή κυπελλούχος, ωστόσο στον Έβρο θα ακολουθήσουν τελικά το παράδειγμα της Ροδόπης και θα καθυστερήσουν λίγο την ανάδειξή του, κάτι που πάντως θα γίνει μέσα στον μήνα καθώς πρέπει να δηλωθεί ο νικητής στην ΕΠΟ για την επόμενη φάση.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος η συμμετοχή όλων των κυπελλούχων είναι υποχρεωτική στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος, ενώ μάλιστα ο νικητής του θα εξασφαλίσει θέση στην Γ’ Εθνική!

Ο τελικός ανάμεσα σε Έβρο Σουφλίου και Ένωση Άνθειας Αρίστεινου είχε προγραμματιστεί για τις 14:45 της Τετάρτης 10/2 αλλά μετατίθεται σε (όχι πολύ μακρινή αλλά) μελλοντική ημερομηνία, έπειτα από συνεννόηση των δύο φιναλιστ και φυσικά της διοργανώτριας ΕΠΣ Έβρου.