Όσα έγιναν στην παρουσία των δύο τμημάτων της Ακαδημίας της ΑΕ Κομοτηνής στην Θεσσαλονίκη(+photos)

Στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να παίξουν σε φιλικά με ομάδες της συμπρωτεύουσες βρέθηκαν το τριήμερο 28-29-30/12/2015, δύο τμήματα από την ακαδημία της Α.Ε. Κομοτηνής (παιδικό και γεννημένοι 2003-04) με τους προπονητές Παπαδόπουλο Νίκο, Δαφτσή Μανώλη και Τσαούς Μουράτ.

Την 1η μέρα οι ομάδες φιλοξενήθηκαν από τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο. Στα φιλικά παιχνίδια που έγιναν, δεν κρατήθηκαν σκορ αλλά εκ της γενικότερης εικόνας των παιχνιδιών οι ομάδες της Α.Ε. Κομοτηνής επικράτησαν σχετικά εύκολα. Το απόγευμα της ίδιας μέρας η αποστολή επισκέφτηκε γνωστό εμπορικό κέντρο της συμπρωτεύουσας.

Την 2η μέρα την φιλοξενία των ομάδων ανέλαβε ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Στα φιλικά παιχνίδια που έγιναν, δεν κρατήθηκαν σκορ αλλά εκ της γενικότερης εικόνας των παιχνιδιών το παιδικό τμήμα της Α.Ε. Κομοτηνής επικράτησε της πολύ καλής ομάδας των γεννημένων το 2002 του ΠΑΟΚ ενώ οι μικροί ηττήθηκαν από τους αντίστοιχους του ΠΑΟΚ σχετικά εύκολα. Το απόγευμα της ίδιας μέρας η αποστολή επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε στο μουσείο της Χ.Α.Ν.Θ..

Το αγωνιστικό τριήμερο ολοκληρώθηκε στον Εύοσμο, όπου δόθηκαν φιλικοί αγώνες με τον Αίαντα Ευόσμου. Στα εν λόγω φιλικά παιχνίδια, οι μικροί της ακαδημίας ηττήθηκαν με μικρή διαφορά από τους αντίστοιχους του Αίαντα αλλά έπαιξαν πολύ καλά και το παιδικό τμήμα επικράτησε με μικρή διαφορά της αντίστοιχης του Αίαντα παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ.