ΕΠΣ Ξάνθης: Μεταγραφική “βόμβα” με Χριστοφορίδη για την Αναγέννηση Θαλασσιάς!

Η παρουσία της στα ημιτελικά του Κυπέλλου, κληρώθηκε με τον Ορφέα Ξάνθης(Θυμηθείτε ΕΔΩ), αλλά και η δεύτερη θέση στην οποία βρίσκεται στο πρωτάθλημα σε απόσταση βολής απο τον πρωτοπόρο Ορφέα αναγκάζει την διοίκηση της Αναγέννηση Θαλασσιάς να κινηθεί δυναμικά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για την καλύτερη δυνατή ενδυνάμωση του έμψυχου υλικού της ομάδας.

Η πρώτη μεταγραφική κίνηση που ολοκληρώθηκε και ανακοινωθεί απο την πρώην ομάδα του παίκτη είναι αυτή του παλαιού επιθετικού της ομάδας Γιάννη Χριστοφορίδη. Ο Χριστοφορίδης που το καλοκαίρι του 2014 πήρε μεταγραφή για τον Άρη Αβάτου με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας πέρσι και μάλιστα ήταν ο πρώτος της σκόρερ, επιστρέφει μετά απο ενάμιση χρόνο στον σύλλογο  όπου αγωνιζόταν για πολλά χρόνια με επιτυχία για να κάνει ακόμη πιο δυνατή την γραμμή κρούσης του συλλόγου.

Είναι χαρακτηριστικό πως με αυτή την κίνηση η ομάδα της Θαλασσιάς αποκτά τρομερή δυναμική στην επιθετική της γραμμή καθώς πλέον διαθέτει τους τρείς πρώτους σκόρερ της κατηγορίας(Θυμηθείτε ΕΔΩ τους κορυφαίους σκόρερ της Α’ κατηγορίας), με τους Πέτρο Σαρηγιαννίδη, Γιάννη Χριστοφορίδη και Γιάννη Καζάκη να έχουν σημειώσει μαζί 37 τέρματα!

Πάντως η ομάδα της Θαλασσιάς πέρα απο τον Χριστοφορίδη αναμένεται να προχωρήσει και σε άλλες πολύ σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Αποστολίδη να θέλει παίκτες που θα μπορέσουν άμεσα να προσφέρουν στον σύλλογο και να βοηθήσουν την Αναγέννηση Θαλασσιάς να εκπληρώσει τους στόχους της.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης Αβάτου για την μεταγραφή του Χριστοφορίδη στην Θαλασσιά:

“ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΗΣΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ.
ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ”