Λύγισε στην Πόλη ο Παναθηναϊκός, τον οποίο υποστήριξαν από… σουίτα οι Θρακιώτες φίλοι του!

Μπορεί στην Κωνσταντινούπολη οι καιρικές συνθήκες να μην είναι καλές και να χιονίζει από το πρωί, όμως οι θρακιώτες φίλοι του Παναθηναϊκού δεν έχασαν την ευκαιρία και βρέθηκαν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα για να την υποστηρίξουν.P51230-184714

Οι θρακιώτες φίλαθλοι, οι περισσότεροι εκ των οποίων από την Ορεστιάδα και τον υπόλοιπο Βόρειο Έβρο, βρέθηκαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης και στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η ομάδα του Παναθηναϊκού για να εμψυχώσουν τους παίκτες των πρασίνων.

Είναι χαρακτηριστική η φωτογραφία με το κασκόλ της Ορεστιάδας που σας παρουσιάζει το ThrakiSportS, το οποίο βρέθηκε αυτήν την χιονισμένη μέρα στην Κωνσταντινούπολη και παρακολούθησε από τα δημοσιογραφικά θεωρεία του εντυπωσιακού σταδίου το παιχνίδι.

 width=Ακολούθως οι θρακιώτες οπαδοί πήγαν με τα πόδια από το ξενοδοχείο της ομάδας στο εντυπωσιακό γήπεδο όπου τους περίμενε μια μεγάλη έκπληξη, αφού η ΚΑΕ Παναθηναϊκός φρόντισε όλοι οι Έλληνες οπαδοί της να βρεθούν σε… σουίτα της «Ούλκερ Σπορτς Αρένα», την οποία γέμισαν οι τούρκοι οπαδοί δημιουργώντας καυτή ατμόσφαιρα και βοηθώντας από την πλευρά τους την Φενέρ να επικρατήσει με 82-75.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας κρίθηκε κι από κάποια «φαλτσοσφυρίγματα» των διαιτητών. Ξεχώρισαν οι Γκιστ και Ραντούλιτσα ενώ τραυματίστηκε ο Διαμαντίδης στον προσαγωγό και απουσίασε από την αναμέτρηση, παρόλα αυτά όμως ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι είχε τις εναλλακτικές και χτύπησε στα ίσια την αναμέτρηση δείχνοντας ότι μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στην οκτάδα.

 width=