Κλήθηκε στις προπονήσεις της Εθνικής Παίδων-Εφήβων ο Μούχλιας, αλλά… ποιος Μούχλιας;

Ανακοινώθηκαν από την ομοσπονδία τα ονόματα των παικτών που θα λάβουν μέρος στις κοινές προπονήσεις των Εθνικών Ομάδων Παιδων και Εφήβων, αλλά η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ κάθε άλλο παρά διαφωτιστική είναι για το αν αφορά τον Βασίλη ή τον Δημήτρη Μούχλια η κλήση.

Ο μεγαλύτερος γιος του Νίκου Μούχλια είναι ο Βασίλης και αγωνίζεται στον Άρη, ενώ αποτελεί στέλεχος της Εθνικής Εφηβων. Ο μεσαίος του γιος Δημήτρης ανήκει στον Έβρο Σουφλίου και αποτελεί στέλεχος της Εθνικής Παίδων, κλήθηκε μάλιστα και στις προπονήσεις που έγιναν το περασμένο τριήμερο στην Θεσσαλονίκη και αφορούσαν αποκλειστικά την Εθνική Παίδων.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι καλείται ο Δημήτρης Μούχλιας του Αρη Θεσσαλονίκης και εδώ έρχεται το μεγάλο μπέρδεμα. Τέτοιος δεν υπάρχει. Ο Βασίλης παίζει στον Άρη, ο Δημήτρης στο Σουφλί. Οι πιο πολλοί παίκτες της Παίδων που κλήθηκαν μετά τα Χριστούγεννα ξανακλήθηκαν εκ νέου, οπότε μπορεί να αφορά πράγματι τον Δημήτρη, αλλά έχουν κληθεί και οι συμπαίκτες του Βασίλη στην Εφήβων. Και υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για κοινές προπονησεις της Εθνικής Εφήβων-Παιδων.

Με βάση την επίσημη ανακοίνωση πάντως, σε αυτό το γκρουπ οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Σωκράτης Τζιουμάκας και Αριστείδης Γιαμακίδης καλούν τους παρακάτω αθλητές σε συγκεντρωτικές προπονήσεις με το ακόλουθο πρόγραμμα:
Κυριακή 3/1/2016 Γήπεδο Ανατόλια 16.00-18.00 (ώρα προσέλευσης 15.45μμ).
Δευτέρα 4/1/2016 Γήπεδο Μίκρας 11.00-13.00 (ώρα προσέλευσης 10.45μμ).
Τρίτη 5/1/2016 Γήπεδο Μίκρας 13.00-16.00 (ώρα προσέλευσης 12.45μμ).

Οι παίχτες που αποτελούν την εθνική Εφήβων-Παίδων (γκρουπ Θεσσαλονίκης) είναι οι Άγγελος Στεφανίδης, Αλέξανδρος Γραμμενούδης, Στυλιανός Τζιουμάκας, Αντώνιος Μπουράκης (ΓΣ Ηρακλής), Αλέξανδρος Κωνσταντίνου, Πέτρος Ζαΐμης, Δημήτριος Χρηστινίδης (ΑΠΣ Αίας Ευόσμου), Γεώργιος Παπαλεξίου (ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου), Κώστας Καπετανίδης, Δημήτρης Τζιάβρας ( Τ.Α.Ε.Σ Πήγασος Πολίχνης), Χρήστος Γκιτέρσος (Α.Ε.Λάρισας), Αλέξανδρος Κόκκινος (Α.Σ Ελπίς Αμπελοκήπων), Γεώργιος Λέτσιος (ΓΣ Γρεβενών) και ο (με βάση την ανακοίνωση) Δημήτρης Μούχλιας του… ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης.