Αντιδράσεις στην Αλεξανδρούπολη για την πρόταση του Εθνικού στον Γιορντάνοφ

Η αποκάλυψη για την πρόταση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στον Μπόμπι Γιορντάνοφ δεν άργησε να προκαλέσει και τις πρώτες αντιδράσεις στην πρωτεύουσα του Έβρου.

«Ο Βούλγαρος διαγώνιος δεν πληρώνεται στην ρουμάνικη ομάδα που αγωνίζεται και ψάχνει νέα στέγη, με αποτέλεσμα ο Εθνικός να του κάνει πρόταση και να περιμένει απάντηση εντός της εβδομάδας», αποκάλυψε το volleynews και κάτω από αυτήν την ανάρτηση άρχισαν αμέσως τα σχόλια.

«Και περιμένει ότι από τον Εθνικό θα πληρωθεί;» αναρωτήθηκε ένας αναγνώστης ενώ ένας άλλος έγραψε: «Ας πληρώσει πρώτα ο εθνικός τους παίκτες που χρωστάει και μετά ας πάρει και άλλους….». Στο ίδιο μήκος κύματος και ένας τρίτος: «Και περιμένει να τον πληρώνει ο Εθνικός???Τώρα σώθηκε!!!!».

Ενα τέταρτο σχόλιο περνάει σε ευθεία ερώτηση-επίθεση προς τον προπονητή της ομάδας: «Σάκη τελικά θα παίξεις με περισσότερους Έλληνες ή ξένους στην ομάδα; Με περισσότερους παίκτες από την πόλη ή έξω από αυτήν; Θα απαντήσεις ή θα απαντήσει η διοίκηση μη σου κακοφανεί».

Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί ότι όλα αυτά τα σχόλια στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα γίνονται υπό καθεστώς ανωνυμίας και καλό θα ήταν να μην τους δίνεται μεγαλύτερη σημασία από όσο αξίζει οποιαδήποτε ανώνυμη αναφορά, σχόλιο ή κριτική κάτω από μια ανάρτηση.

Ωστόσο στο (πολύ πρόσφατο) παρελθόν το ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει κρίνει σκόπιμο να τα ανάγει σε μείζονος σημασίας και να εκδώσει μάλιστα και ανακοίνωση – απάντηση σε αυτά, στρέφοντας πλέον έτσι και το ενδιαφέρον της δημοσιογραφικής παρακολούθησης σε αυτά.

Απομένει πλέον να δούμε αν θα υπάρξει κάποια νέα απάντηση του ΤΑΑ Εθνικός, όπως υποννοεί άλλωστε και το τελευταίο (χρονικά) από τα σχόλια που έγιναν…