Ο Γιορντάνοφ σύμφωνα με δημοσίευμα ο αντικαταστάτης του Σούλιαγιτς

Ο βούλγαρος Μπόμπι Γιορντάνοφ, ενδέχεται να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού δέχθηκε πρόταση από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που ψάχνει για διαγώνιο μετά την διαφαινόμενη αν και δεν έχει ανακοινωθεί φυγή του Λούκα Σούλιαγιτς.

Ο 32χρονος πρώην διαγώνιος του Ολυμπιακού την διετία 2012-2014 κατέκτησε πέντε τίτλους (MVP σε τέσσερις από αυτούς), έλυσε πρόωρα το Νοέμβριο τη συνεργασία του με την ρουμανική Τόμις Κονστάντα, που είχε προπονητή τον παλιό άσο του ΑΟ Ορεστιάδας, Στόεφ και όντας πλέον ελεύθερος δεν κρύβει την επιθυμία του να παίξει ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του volleynews ο Εθνικός έκανε πρόταση στον έμπειρο βούλγαρο διαγώνιο (που και αυτός έχει παρελθόν με προβλήματα τραυματισμού όπως και ο Μιγιαήλοβιτς) και περιμένει απάντηση εντός της εβδομάδας.

Όπως έγραψε τον Νοέμβριο το volleyplanet: Οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συνεναίση τη συνεργασία τους για οικονομικούς λόγους καθώς ο “Μπόμπι” δεν δέχθηκε τη μείωση 20% που επέβαλλε η διοίκηση της ρουμανικής ομάδας. “Ήταν απόφασή μου να φύγω από την Τόμις. Οι λόγοι ήταν οικονομικοί, αφού συνέβησαν τρελά πράγματα… Μετά από 3 νίκες και 1 ήττα στο ξεκίνημα της σεζόν η διοίκηση επέβαλλε μείωσε 20% στους μισθούς των παικτών!”

Όσον αφορά στο μέλλον του, ένας παίκτης της αξίας του Γιορντάνοφ ασφαλώς και είναι περιζήτητος και με την αυτοπεοίθηση και πίστη στις δυνατότητές του δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για το αν θα βρει ομάδα. Αν και πολύ θα ήθελε αυτή να είναι στην Ελλάδα… “Έχω δεχθεί ήδη κάποιες προτάσεις, αλλά δεν έχω απαντήσει. Δεν θέλω να βιαστώ στην απόφαση που θα πάρω, αν βρεθεί όμως κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση από την Ελλάδα, θα έρθω…” τόνισε ο διεθνής διαγώνιος της Βουλγαρίας, που πέρασε τα Χριστούγεννα  στο σπίτι του, απολαμβάνοντας την ελευθερία του.

Τώρα εαν θα επαληθευτούν τα λεγόμενά του είδωμεν… πάντως τυχόν άφιξη του θα ισχυροποιήσει αφάνταστα τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.