Photos: Κλικ από την τελετή έναρξης του «Kiklopaki» και τα αποτελέσματα της πρεμιέρας

Με την τελετή έναρξης το απόγευμα της Κυριακής αλλά και ενδιαφέροντες αγώνες, που προηγήθηκαν ή την ακολούθησαν, ξεκίνησε στην Αλεξανδρούπολη το διεθνές τουρνουά Kiklopaki για αθλήτριες χάντμπολ κάτω των 16 ετών.

Συνολικά 12 ομάδες λαμβάνουν μέρος και 200 περίπου αθλήτριες που συμμετέχουν στο τουρνουά παρέλασαν στον αγωνιστικό χώρο, κατά την τελετή έναρξης, στην οποία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Έβρου Δημήτρης Ρίζος, ο αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς και ο εκπρόσωπος του Δήμου Αλεξανδρούπολης Γιάννης Βαταμίδης.

Στην διάρκεια της τελετής δύο μικροί φίλοι της ομάδας έπαιξαν παραδοσιακά κάλαντα με τα όργανα τους, ενώ στη συνέχεια τα μικρά παιδιά του συλλόγου Ritmo de Arte πραγματοποίησαν ένα όμορφο χορευτικό σε χριστουγεννιάτικο ρυθμό. Ακολούθησε επίδειξη των μίνι τμημάτων των Κυκλώπων, ενώ ξεχωριστή ήταν η στιγμή της βράβευσης από την Μάγδα Κεπεσίδου της γυναικείας ομάδας που την σεζόν 1995-1996 είχε καταφέρει να πάρει την 3η θέση στην Α1 Κατηγορία και να εξασφαλίσει έξοδο στην Ευρώπη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι είχαμε τα αποτελέσματα στην πρεμιέρα: Κύκλωπες- Χάσκοβο 23-24, Γκαμπροβο – Φερωνας 33-25 , Δράμα-Προσοτσάνη 20-18 , Κύκλωπες -Αρίων 12-31, Χάσκοβο-Άρης 37-20, Προσοτσανη-Φερωνας 36-22. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την τελετή έναρξης…