Απο τη νέα χρονιά επιστρέφει στο γήπεδο ο Εμπό

Ευχάριστα νέα είχε τα Χριστούγεννα ο Πάπε Εμπό, αφού τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν ενθαρρυντικά για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Θυμίζουμε ο Σενεγαλέζος πρωην στόπερ του Πανθρακικού μέχρι το καλοκαίρι, τραυματίστηκε σοβαρά από την αρχή της ένταξής του στον Ατρόμητο, με αποτέλεσμα να χάσει το πρώτο μισό της σεζόν.

Έτσι με εξαίρεση τον Πάπε Εμπό, ο οποίος εξακολουθεί να κάνει το δικό του πρόγραμμα, στις προπονήσεις επιστρέφουν τη Δευτέρα (28/12) οι παίκτες του Ατρόμητου, προκειμένου να ξεκινήσει έτσι και η προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και στο πρόγραμμα.

Ωστόσο, ο Αφρικανός ανεβάζει ρυθμούς, αφού η μαγνητική, στην οποία υποβλήθηκε πριν από τα Χριστούγεννα έδειξε ότι η μετατραυματική πορεία του εξελίσσεται περισσότερο ικανοποιητικά από τις αρχικές εκτιμήσεις και ο Ιανουάριος θα είναι γι’ αυτόν ίσως ο μήνας της επιστροφής του.

Τέλος, φαίνεται πως μόνο τα τυπικά απομένουν για την αποδέσμευση του Μαρσελίνιο. Αυτή, όμως, δεν θα είναι και η μοναδική για τους Περιστεριώτες, αφού και ο Μπόρισλαβ Στόιτσεφ συμπεριλαμβάνεται επίσης σε αυτή τη λίστα, αν και αποκτήθηκε σαν ο αντικαταστάτης του Εμπό όμως δεν έχει βοηθήσει μέχρι τώρα όσο περίμεναν στον σύλλογο του Περιστερίου έχοντας αγωνιστεί μόλις σε 5 από τα 15 ματς της σεζόν που έχουν γίνει.