Κύπελλο Ελλάδος: Αμέσως μετά τον αγιασμό των υδάτων θα παίξουν ΓΕΑ και ΑΕ Κομοτηνής

Αν και η κλήρωση προέβλεπε ως ημερομηνία διεξαγωγής την άλλη Κυριακή 3 Ιανουαρίου, το παιχνίδι ανάμεσα στην ΓΕ Αλεξανδρούπολης και την ΑΕ Κομοτηνής για την δεύτερη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε μικρή… παράταση.

Όπως έγινε γνωστό, κατόπιν κοινού αιτήματος των δύο ομάδων, το μεταξύ τους νοκάουτ ματς θα διεξαχθεί ανήμερα της αργίας των Θεοφανείων, στις 6 Ιανουαρίου δηλαδή και ώρα 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

Οι δύο ομάδες δεν θα είχαν πρόβλημα να πάει ακόμα πιο μετά, ούτως ώστε να έχουν επιστρέψει οι φοιτητές και να έχουν και πάλι μερικές προπονήσεις στα πόδια τους, καθώς ιδίως στην ΑΕΚ οι πιο πολλοί έχουν φύγει για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ωστόσο η ΕΟΠΕ έχει διαμηνύσει στις ομάδες ότι το αργότερο θέλει να έχουν ολοκληρωθεί τα παιχνίδια στις 6 Ιανουαρίου ώστε το μεσημέρι της επόμενης μέρας να προχωρήσει στην κλήρωση της τρίτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης.

Αυτή θα είναι και η τελευταία, πριν εισαχθούν στην κληρωτίδα και οι ομάδες της Α1 Κατηγορίας. Κατά συνέπεια, όποιος περάσει από ΓΕΑ ή ΑΕΚ θα συγκεντρώσει πολλές πιθανότητες να τεθεί αντιμέτωπος στην συνέχεια είτε με τον ΑΟ Ορεστιάδας είτε με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.