Τα σακάκια του Μουστακίδη και οι «προληπτικές» απαιτήσεις από τους συνεργάτες του και τη… Nova

Το ότι ο Σάκης Μουστακίδης είναι προληπτικός, θυμίζοντας σε πολλά τον… Γιάννη Ιωαννίδη του βόλεϊ, είναι γνωστό. Ο σαλονικιός προπονητής μπάσκετ είχε ιδιαίτερη τρέλλα με τα σακάκια, ο σουφλιώτης τεχνικός του Εθνικού δεν πάει όμως πίσω.

Εχει περίπου έναν χρόνο από την εποχή που το σακάκι μπήκε στο παλμαρέ των προλήψεων του κόουτς Μουστακίδη, αλά η πιο χαρακτηριστική στιγμή αυτής του της πρόληψης ήρθε την περασμένη Κυριακή. Με τον Εθνικό να χάνει με 2-0 σετ από τον Παναθηναϊκό και το μομέντουμ του αγώνα να δείχνει ότι το τριφύλλι θα φύγει με τρίποντο από την Αλεξανδρούπολη, όχι μόνο έβγαλε το δικό του σακάκι, αλλά γύρισε στον πάγκο και απαίτησε να κάνουν το ίδιο και οι συνεργάτες του.

Και όχι μόνο αυτό. Ζήτησε από τον βοηθό του Γιώργο Παπάζογλου αλλά και τον τιμ μάνατζερ Γρηγόρη Σιδηρόπουλο όχι απλά να μείνουν με τα πουκάμισα, αλλά να «κλειδώσουν» τα σακάκια τους στα αποδυτήρια και να μην τα παρατήσουν απλά κάπου στην άκρη του πάγκου. Όπερ και εγένετο. Κάπως έτσι το γούρι άλλαξε και ο Εθνικός ισοφάρισε σε 2-2 και ηττήθηκε στο ταϊ μπρέικ. Τα σακάκια δεν ξαναφορέθηκαν ποτέ σε εκείνον τον αγώνα, ο Εθνικός έφτασε σε τρία ματς μπολ, τελικά ηττήθηκε με 3-2 αλλά τουλάχιστον τσίμπησε πόντο και το γούρι θεωρήθηκε ότι έπιασε.

Στην Ορεστιάδα την περασμένη Τετάρτη σακάκι δεν χρειάστηκε να βγάλει ούτε ο Μουστακίδης ούτε οποιοσδήποτε άλλος συνεργάτης του στον πάγκο. Άλλωστε, υπήρχε άλλο γούρι στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς» της Αλεξανδρούπολης. Αυτό είχε να κάνει με τον σπορκάστερ της Nova Ισίδωρο Πρίντεζη, ο οποίος μετέδιδε για λογαριασμό του συνδρομητικού καναλιού το παιχνίδι και σύμφωνα με τον κόουτς Μουστακίδη έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα γουρλής, σε αντίθεση με τον Παντελή Λώλη, τον έτερο βασικό σχολιαστή αγώνων βόλεϊ στην συνδρομητική πλατφόρμα.

«Δεν το κρύβω ότι είμαι προληπτικός και θα ήθελα να εκφράσω ένα αίτημα στη Nova, όποτε αποφασίζει να δείξει δικούς μας αγώνες, να μας στέλνει για μετάδοση τον Ισίδωρο. Αυτό δεν είναι μομφή για τον Παντελή, αλλά όπως και να το κάνουμε, όπως έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα, όποτε είναι εκείνος στα μικρόφωνα χάνουμε ενώ όποτε είναι ο Ισίδωρος κερδίζουμε», ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα ΑΟΟ-Εθνικός ο Μουστακίδης.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι ο Ισίδωρος Πρίντεζης μετέδωσε εκείνο το ματς, στο οποίο ο Εθνικός επέστρεψε στις νίκες μετά από αρκετές σερί ήττες, ενώ ο Παντελής Λώλης είχε χρεωθεί την περασμένη Κυριακή το Εθνικός – Παναθηναϊκός, που ολοκληρώθηκε με θρίαμβο του τριφυλλιού στα πέντε σετ μέσα στην Αλεξανδρούπολη…

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο «ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ» ΣΑΚΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ, ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΤΟ 2014, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΑ THRAKISPORTS AWARDS 2015 ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ