Μεικτές Ομάδες: Πρωταθλητές οι Παίδες της Θράκης που κέρδισαν στον “τελικό” τον Έβρο!

Σε μια αναμέτρηση που είχε τον χαρακτήρα του “τελικού” καθώς όποια νίκαγε θα καταλάμβανε την πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα Μεικτών Ομάδων στον όμιλο της Θράκης, η ομάδα της ΕΠΣ Θράκης ήταν η μεγάλη νικήτρια επικρατώντας με 3-1 της ΕΠΣ Έβρου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παρασκευά Παύλου που πέτυχε χατ-τρικ.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο δημοσιογράφος της εφημερίδας “Περισκόπιο” στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης στον Ραδιοφωνικό σταθμό οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και μόλις στο 5′ ο Παύλου με σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Θράκης μετά απο κόρνερ του Κωσταρέλη. Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήταν άμεση και στο 15′ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με την βοήθεια των… γηπεδούχων, καθώς το ο Αλή Χουσείν έκανε το γύρισμα με το κεφάλι προς την εστία του δεν συνεννοήθηκαν καλά με τον τερματοφύλακα και έτσι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 1-1. Πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Παύλου έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 23′, πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι ανώτεροι και στο 65′ είχαν και δοκάρι μετά απο εκτέλεση φάουλ του Κωσταρέλη με την μπάλα να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι της εστίας της ομάδας του Έβρου. Στο 80′ ο Παύλου με το τρίτο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 3-1 χαρίζοντας την πρωτιά στην ομάδα της Θράκης, μια πρωτιά γοήτρου καθώς στο πρωτάθλημα Παίδων ολοκληρώνεται στην Α’ φάση.  Την συνάντηση διηύθυνε ο Γιώργος Παπαγεωργίου με βοηθούς τους Οσκάν Ράϊφ και Παράσχο Καραγεωργίου της ΕΠΣ Θράκης.

ΕΠΣ ΘΡΑΚΗ(Σπ. Κουτσογιάννης): Κοτσάκης, Παύλου, Αλή Χουσείν(68′ Χασάν Ιζέτ), Γιουρτσίδης, Καλογρανάς, Δάγκος, Μεμέτ, Καφαλής, Χατζηϊωαννίδης(78′ Χουσείν Σαμή), Κωσταρέλης, Σεμερτζί

ΕΠΣ Έβρου(Αθ. Ζησίδης): Κόκκας, Φουτσιτζίδης(78′ Σιγρέκης), Σιδηρόπουλος(37′ Γκαρνέτας), Παντελίδης, Τσιεγγελίδης, Τσιρούδης(65′ Μαυροκέφαλος Μ.), Λογαράς(75′ Μαυροκέφαλος Τ.), Τσιτσεκίδης, Βλάχος, Βουτσάς, Καντελτσής

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

1.ΕΠΣ Θράκης   7(9-7)

2. ΕΠΣ Ξάνθης  5(6-5)

3. ΕΠΣ Έβρου  4(6-9)