ΕΠΣ Έβρου: Οι κορυφαίοι σκόρερς μετά το τέλος του πρώτου γύρου στην Α’ Κατηγορία

Λήξη πρώτου γύρου στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου και εκτός από τη μαχη στην κορυφή ανάμεσα σε ΑΕΔ και Ένωση Άνθειας Αρίστεινου μάχη γίνεται και στους σκορερς των δυο ομαδων ανάμεσα στον (εικονιζόμενο στην φωτογραφία) Γιαννόπουλο της ΑΕΔ που έχει 9 τέρματα και τον Καβατζικιώτη της Ένωση Άνθειας Αρίστεινου  που εχει τα 8 από τα 11 τέρματα της ομάδας του στο πρωτάθλημα αλλά δεν σκόραρε την τελευταία αγωνιστική.

Η ΑΕ Διδυμοτείχου με την λήξη του πρώτου γύρου είναι η πρωταθλήτρια χειμώνα με 27 βαθμούς και την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 27 τέρματα,  ακολουθεί η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου με ένα βαθμό λιγότερο βασιζόμενη κυρίως στην δυνατή της άμυνα και τα 3 γκολ παθητικό, που την κατατάσουν ως την κορυφαία άμυνα της κατηγορίας, ενώ παράλληλα διαθέτει και την τρίτη καλύτερη επίθεση με 21 γκολ, από τα οποία τα μισά και παραπάνω τα έχουν πετύχει οι Καβατζικιώτης(8 γκολ) και Δορουγιδένης (4 γκολ) που έχουν πετύχει τα 12 απο τα συνολικά 21 τέρματα της ομάδας τους.

Εντύπωση προκαλεί η επιθετική αποτελεσματικότητα του νεοφώτιστου Α.Ο. Μαϊστρου με 22 τέρματα (7 έχει ο Μαλασίδης που είναι τρίτος στον πίνακα των σκόρερ) που είναι η δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, ενώ ο ιστορικός ΑΟ Άλεξ που μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα έμεινε πέμπτος στην βαθμολογία ,έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση με 17 τέρματα.

Αναλυτικά οι σκορερς στην Α΄κατηγορία:

9 τέρματα: Γιαννόπουλος (Α.Ε. Διδυμοτείχου)

8 τέρματα: Καβατζικιώτης (Ένωση Άνθειας Αρίστεινου)

7 τέρματα: Μαλασίδης Ι. (Α.Ο. Μαϊστρου)

5 τέρματα: Κατσαμάγκας (Ιπποκράτης), Δαρβούδης (Α.Ε. Διδυμοτείχου)

4 τέρματα: Δορουγιδένης (Ένωση Άνθειας Αρίστεινου), Πετρόπουλος, (Α.Ε. Διδυμοτείχου), Μαρασλής (Α.Ο. Μαϊστρου), Τρανόπουλος (Ποντιακός), Ελευθεριάδης (Ορέστης Ορεστιάδας), Αγγελακάκης, Καλομπρατσίδης (Άλεξ)