Δύο προτάσεις γάμου σε διάστημα πέντε ημερών στο «Νίκος Σαμαράς» της Ορεστιάδας (+video)

Η ευχάριστη και ξεχωριστή νότα της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΑΟ Ορεστιάδας και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ήταν αναμφισβήτητα η πρόταση γάμου που έκανε ο Αλέξανδρος Χήρας στην καλή του. Ο παίκτης της Ορεστιάδας έσπευσε στην κερκίδα για να της προσφέρει το μονόπετρο, κάτω από τα χειροκροτήματα του κόσμου.

Μέχρι όμως να έχουμε φωτογραφίες από το ευτυχές γεγονός που είχαμε στο νέο κλειστό της Ορεστιάδας το απόγευμα της Τετάρτης, αξίζει να αναφέρουμε ότι μόλις πέντε ημέρες πριν στο ίδιο ακριβώς γήπεδο είχαμε άλλη μια πρόταση γάμου. Αυτήν που έκανε ο πρωταθλητής του ταεκβοντό ο Νίκος Παγωνάκης στην εκλεκτή της καρδιάς του Ευαγγελία.

Ήταν μια όμορφη στιγμή, καθώς τα μεγάφωνα του σταδίου φώναξαν το όνομα της Ευαγγελίας να πάει στη γραμματεία των αγώνων του Τουρνουά  Ταεκβοντό Παμπαίδων-Παγκορασίδων που διεξήχθη στο «Νίκος Σαμαράς» το Σάββατο. Εκεί λοιπόν την περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη καθώς ο καλός της, της έκανε πρόταση να τον παντρευτεί.

«Πλάκα μου κάνεις;», αποκρίθηκε η Ευαγγελία όταν συνειδητοποίησε τι συμβαίνει, αλλά είδε αμέσως μετά τον καλό της να γονατίζει μπροστά της και να της ζητάει να γίνει γυναίκα του. Το όμορφο σκηνικό (που επαναλήφθηκε από τον Αλέξανδρο Χήρα στο ίδιο γήπεδο το απόγευμα της Τετάρτης, κατά την διάρκεια του αγώνα Ορεστιάδας – Εθνικού) το κατέγραψαν με την κάμερά τους tasportisthrakis.

Δείτε το πρωτότυπο σκηνικό από την πρόταση γάμου του Νίκου Παγωνάκη στην καλή του στο «Νίκος Σαμαράς» της Ορεστιάδας, στο βίντεο…

https://youtu.be/WpbCNTR0XE4?t=122