LIVE η Γ’ Εθνική: Άρης – Έβρος Σουφλίου και Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Απόλλων Καλαμαριάς

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους σημαντικότατους αγώνες Άρης – Έβρος Σουφλίου και Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Απόλλων Καλαμαριάς για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση για τις επόμενες ώρες θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στους αγώνες του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής με έμφαση στα δυο παιχνίδια των θρακιώτικων συλλόγων. Ο Κώστας Καραγιάννης βρίσκεται στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για το Άρης-Έβρος Σουφλίου και μεταδίδει…

Θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ το pregame του ThrakiSportS για τις σημερινές αναμετρήσεις.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου: Άρης-Έβρος Σουφλίου, Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Απόλλων Καλαμαριάς, Εθνικός Σερρών-Κοζάνη, Καβάλα-Δόξα Δράμας, Εορδαϊκός-Νέστος Χρυσούπολης, Ηρακλής Αμπελοκήπων-Θύελλα Φιλώτα, Καμπανιακός-ΑΠΕ Λαγκαδά, Εθνικός Ν. Αγιονερίου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ενώ ρεπό έχει ο Απόλλων Κρύας Βρύσης.

Ωρα 14:45 Πάμε να δούμε τις ενδεκάδες απο την αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης. Για τον Έβρο Σουφλίου ο Δημήτρης Χατνάκης επέλεξε τους: Μπινόπουλο, Αλεξίου, Μπάμνιο, Χατζάκο, Λίτσιο, Δραγανίδη, Πιτσόκο, Χιζανισβίλι, Λίτσκα, Ζεκερίδη και Μέρτικα.

Ωρα 14:47 Απο την άλλη πλευρά ο Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε να ξεκινήσει το ματς με τους: Σιδεράκη, Καζναφέρη, Σαμαρά, Ρόβα, Μελισσά, Τσουμάνη, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Κόκε, Τάτο και Κυβελίδη

Ωρα 14:50 Στον πάγκο για την ομάδα του Έβρου είναι οι Χαρ. Λουϊζίδης, Εμρέ Μεμέτ, Κουτσουλάς, Θυμιανίδης, Θεοχ. Λουϊζίδης, Λειβαδιώτης και Αντωνιάδης.

Ωρα 14:52 Στον πάγκο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι οι Καλογέρης, Κωνσταντινίδης, Ιντζίδης, Τζινάρ, Ντόγος, Βουτσιάς και Καπνίδης

Ωρα 14:55 Πάμε να δούμε ενδεκάδες και απο την κρίσημη συνάντηση της Αλεξανδρούπολης, για τον Εθνικό ξεκινάνε οι: Συριτούδης, Αμπραχαμιάν, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Χελιδόνης, Θεοδωράκης, Τζορμπατζίδης, Σιμιτσάκης, Τορομανίδης και Γωνιάδης

Ωρα 14:58 Για τον Απόλλων Καλαμαριάς ξεκινάνε οι: Κωνσταντίνου, Μπουλκουρίδης, Τσαούσης, Μάντζιος, Μωυσίδης, Γιαξής, Παπαδημητρίου, Κουκουλέκης, Μίτσικας, Προβατίδης και Ζανέτου.

Ωρα 15:03 Έναρξη αγώνα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο “Φώτης Κοσμάς” και στα λοιπά παιχνίδια.

Ωρα 15:06 Στην Θεσσαλονίκη πολύ καλή ευκαιρία για τον Έβρο στο 2′ αλλα ο Μέρτκας δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ μόνος ανενόχλητος.

Ωρα 15:07 Στην Αλεξανδρούπολη  πολύ καλή ευκαιρία για τον Έβρο στο 3′ αλλα το φαουλ του Τορομανίδη φεύγει άουτ.

Ωρα 15:14 Στην Θεσσαλονίκη πολύ καλή ευκαιρία για τον Άρη με τον πρωην φορ του Πανθρακικού Κυβελίδη ο οποίος στελνει άουτ την μπάλα.

Ωρα 15:17 Στην Αλεξανδρούπολη  παραμένει το 0-0 παρουσία 150 ατόμων που για ακόμα μια φορά δεν  βοηθάει την ομάδα. Μη ξεχνάμε ότι η αγορά είναι ανοιχτή, ενω ακολουθεί και ο αγώνας βόλει Εθνικός-Παναθηναικός στις 5.

Ωρα 15:21 Στην Καβάλα η Δόξα Δράμας εμεινε στην νίκη επί του Άρη και χάνει  ήδη 3-0 από την Καβάλα στο πρωτο εικοσάλεπτο. Το τρίτο γκολ του ΑΟΚ ο πρωην της Ξάνθης Δουμάνης.

Ωρα 15:22 Γκολ στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη. Ο Κυβελίδης μόνος απέναντι στον Μπινόπουλο, γύρισε στον αμαρκάριστο Κόκε, ο οποίος άνοιξε το σκορ, με το δεύτερο φετινό του τέρμα. Άρης- Έβρος Σουφλίου 1-0.

Ωρα 15:25 Γκολ σε κάποια γήπεδα Εθνικός Σερρών-Κοζάνη 0-1 και  Εορδαϊκός-Νέστος Χρυσούπολης 1-0.

Ωρα 15:26 Στην Θεσσαλονίκη ακυρώθηκε γκολ του Άρη με τον Μελισσα που επανέρχεται μετά από δυο αγώνες στην ενδεκάδα, όταν σε φάουλ του Τάτου, κεφαλιά του Ν΄Λουντούλου η μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης, ο ξανθιώτης αμυντικός σκόραρε απο αντικανονική θέση.

Ωρα 15:27 Γκολ για την Καλαμαριά στην Αλεξανδρούπολη. Διαμαρτυρίες για τους γηπεδούχους με τον πρωην παικτης ξανθης, Ιάσωνα Παπαδημητρίου στο 26′. Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Απόλλων Καλαμαριάς 0-1

Ωρα 15:32 Στο Χαριλάου στο 29′ κεφαλιά του Πόι στο πρώτο δοκάρι μόλις άουτ.

Ωρα 15:38 Γκολ στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη. Ο Κυβελίδης από πάσα του Ν΄Λουντουλου γράφει εύκολα το 2-0. Άρης- Έβρος Σουφλίου 2-0.

Ωρα 15:39 Έχουμε γκολ και στα υπόλοιπα γήπεδα Ηρακλής Αμπελοκήπων-Θύελλα Φιλώτα 0-1 και Καμπανιακός-ΑΠΕ Λαγκαδά 1-0.

Ωρα 15:40 Γκολ στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη. Ο Κυβελίδης και πάλι με κεφαλια αυτή τη φορά διπλασιάζει τα τέρματά του. Άρης- Έβρος Σουφλίου 3-0.

Ωρα 15:42 Στην Αλεξανδρούπολη η Καλαμαριά αν και προηγείται συνεχίζει να ελέγχει το παιχνίδι.

Ωρα 15:49 Στην Αλεξανδρούπολη έχουμε ημίχρονο. Κακό αποτέλεσμα για τον Εθνικό που εντός έδρα δεν σκοράρει με τίποτα. Ημίχρονο Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Απόλλων Καλαμαριάς 0-1

Ωρα 15:50 Στο”Κλεάνθης Βικελίδης” έχουμε ημίχρονο με τον Έβρο να μην μπορεί να αντιδρασει στην ανωτερότητα τον γηπεδούχων. Ημίχρονο Άρης- Έβρος Σουφλίου 3-0.

Ωρα 15:54 Αποτελέσματα πρώτου μέρους με κακά αποτελέσματα για τις ομάδες του Έβρου στο φινάλε του 2015 που μένουν αρκετά κατώ από την ζώνη του υποβιβασμού. Αναλυτικα τα αποτελέσματα Άρης-Έβρος Σουφλίου 3-0, Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Απόλλων Καλαμαριάς 0-1, Εθνικός Σερρών-Κοζάνη 0-1, Καβάλα-Δόξα Δράμας 3-0, Εορδαϊκός-Νέστος Χρυσούπολης 1-0, Ηρακλής Αμπελοκήπων-Θύελλα Φιλώτα 0-1, Καμπανιακός-ΑΠΕ Λαγκαδά 1-0 και Εθνικός Ν. Αγιονερίου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-0.

Ωρα 16:08 Έναρξη του δέυτερου μέρους στο”Κλεάνθης Βικελίδης” και στο “Φώτης Κοσμάς”.

Ωρα 16:12 Στην Θεσσαλονίκη καλή ευκαιρία για τον Κυβελίδη που δεν προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από πάσα του Τάτου.

Ωρα 16:17 Στην Αλεξανδρούπολη έχουμε αποβολή για τους φιλοξενούμενους και μια καλή ευκαιρία με τον νεοεισερχών Πελτέκη.

Ωρα 16:22  Αρκετά γκολ,  Καβάλα ξανασκοράρει και έχουμε Καβάλα-Δόξα Δράμας 4-0, Εορδαϊκός-Νέστος Χρυσούπολης 2-0, Εθνικός Σερρών-Κοζάνη 1-1 και Ηρακλής Αμπελοκήπων-Θύελλα Φιλώτα 1-1.

Ωρα 16:25 Στην Αλεξανδρούπολη στο 68′ ο Εθνικός χάνει καλή ευκαιρία με τον Τσορμπατζίδη με κεφαλιά αλλα η μπάλα καταλήγει άουτ.

Ωρα 16:26 Στην Θεσσαλονίκη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Αλλαγή στο για τον Έβρο, ο Μέρτικας δίνει την θέση του για στον Εμρέ.

Ωρα 16:29 Γκοοοοοολλλλ για τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη. Σκόρερ ο Πελτέκης στο 72′ με ωραίο σουτ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Απόλλων Καλαμαριάς 1-1.

Ωρα 16:30 Στην Θεσσαλονίκη εκπληκτική επέμβαση του Μπινόπουλου σε τετ α τετ του Τάτου. Κίτρινη κάρτα στον Μπάμνιο στο 69′ ενώ ο Κυβελίδης, αφήνει την θ’εση του στον Κωνσταντινίδη.

Ωρα 16:35 Στην Χαλάστρα Καμπανιακός-ΑΠΕ Λαγκαδά 2-0.

Ωρα 16:38 Γκολ στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη. Ο Ποι με δυνατό σουτ σκοράρει στο 76′ . Άρης- Έβρος Σουφλίου 4-0.

Ωρα 16:40 Αποτελέσματα περίπου στο 80′ έχουν ως εξής: Άρης-Έβρος Σουφλίου 4-0, Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Απόλλων Καλαμαριάς 1-1, Εθνικός Σερρών-Κοζάνη 1-2, Καβάλα-Δόξα Δράμας 4-0, Εορδαϊκός-Νέστος Χρυσούπολης 2-0, Ηρακλής Αμπελοκήπων-Θύελλα Φιλώτα 1-1, Καμπανιακός-ΑΠΕ Λαγκαδά 2-0 και Εθνικός Ν. Αγιονερίου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-0.

Ωρα 16:43 Στην Αλεξανδρούπολη καλή ευκαιρία στο 82′ με τον Συμιτζάκη. Παραμένει το 1-1 με τον Εθνικο να εχει πέντε λεπτά για τη λήξη να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα με πιιχτη παραπάνω.

Ωρα 16:44 Στην Θεσσαλονίκηκαλή ευκαιρία στο 84′ για τον Έβρο Σουφλίου αλλα το σουτ καταλήγει άουτ.

Ωρα 16:47 Γκολ στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη. Ο Κωνσταντινίδης στο 86′ με δυνατό σουτ σκοράρει και αυτός . Άρης- Έβρος Σουφλίου 5-0.

Ωρα 16:48 Στην Αλεξανδρούπολη συμπληρώθηκε το 90 λεπτο. Τέσσερα λεπτα οι καθυστερήσεις.

Ωρα 16:51 Στην Αλεξανδρούπολη ο Θεοδωράκης δεν μπορεί να σκοράρει για τον Εθνικό. Πιέζει ο Εθνικός.

Ωρα 16:53 Λήξη στην Αλεξανδρούπολη. Ο Εθνικός δεν καταφερε να πάρει το τρίποντο για έναν ακόμη αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Απόλλων Καλαμαριάς 1-1.

Ωρα 16:56 Λήξη στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη. Ο Άρης που είχε δοκλαρι στο φιναλε με τον Μελισσα.  Τελικό αποτέλεσμα Άρης- Έβρος Σουφλίου 5-0.