Η μεγάλη επιστροφή του Γκατσιούδη και η “Εκκίνηση” για αλλαγή στα διοικητικά του ΣΕΓΑΣ!

Ο Κώστας Γκατσιουδης είναι ένα από τα διαμάτια του θρακιώτικου και εν γένει του ελληνικού αθλητισμού. Είναι από τους κορυφαίους αλλά και πιο αγαπητούς αθλητές που εμφανίστηκαν στην Ελλάδα σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η ενεργοποίηση του στον κλασικό αθλητισμο μετά από πολλά χρόνια αποστασιοποίησης, αν μη τί άλλο είναι μία ευχάριστη είδηση. Ο Θρακιώτης πρωταθλητής κατέβηκε από το Διδυμότειχο για να είναι παρών στην προσπάθεια της «Εκκίνησης», μιας νέας προσπάθειας που γίνεται για αναλάβει τα διοικητικά της ομοσπονδίας υπό τον πρώην πρωταθλητή αλλά και βουλευτή Κώστα Κουκοδήμο. Μάλιστα, ο ίδιος μπαίνει μπροστα μπαίνει μπροστά καθώς έγινε το πρόσωπο της εκκίνησης!

«Η κίνηση ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Υπάρχει μεγάλη θέληση από όλους τους πρωταθλητές και πάρα πολλούς συλλόγους για το καλύτερο του ελληνικού αθλητισμού. Όλοι μας θα προσπαθήσουμε και θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να επηρεάσουμε σωματεία και να τα φέρουμε με το μέρος μας. Θέλουμε να γνωρίσουν ξανά την άνθιση και μαζί με αυτά να ανθίσει και πάλι ο κλασσικός αθλητισμός. Να πάρει και πάλι το μέγεθος που του αναλόγει» δήλωσε στο Sportsfeed ο Κώστας Γκατσιούδης.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε για να συμπληρώσει αναφορικά με την απεικόνιση του σε μία από τις εικόνες του νέου κινήματος. «Είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμένα. Είναι η εκκίνηση μιας τέτοιας προσπάθειας με επίκεντρο τη φωτογραφία μου. Σίγουρα χαροποιεί τον κάθε αθλητή κάτι τέτοιο. Δε θα μπορούσα να αποτελέσω εξαίρεσαι εγώ».

gatsioudis1Ο Κώστας Γκατσιούδης θα μετέχει στην  κίνηση Ολυμπιονικών και εργατών του κλασικού αθλητισμού για μια νέα αρχή στο άθλημα, με μπροστάρη τον Κώστα Κουκοδήμο, έχοντας μαζί του και τους Νίκη Μπακογιάννη,  Λάμπρο Παπακώστας και άλλους σπουδαίους αθλητές του παρελθόντος, όπως ο Αλέξανδρος Τερζιάν, ο Στέλιος Μπίσμπας, ο Δημήτρης Χατζόπουλος, ο Νότης Παπούλιας και ο Αλέξης Αλεξόπουλος. Παρόντες και προπονητές από όλη την Ελλαδα, όπως ο Αναγνώστου, ο Σαρασλανίδης, ο Τσιφτσόγλου, ο Κορώνας, ο Μπεκρής, ο Κεφαλόπουλος, ενώ μεγάλη εντύπωση έκανε η παρουσία του Κυριάκου Χονδροκούκη (πατέρας του Δημήτρη) ο οποίος ήταν εντελώς αποστασιοποιημένος από τον ελληνικό στίβο. Παρών και ο προπονητής των επιτυχιών της Μιρέλας Μανιάνι, Βασίλης Κοκόλης.

Θυμίζουμε πως οι εκλογές στον ΣΕΓΑΣ θα πραγματοποιηθούν το προσεχές καλοκαίρι και ήδη η “Εκκίνηση” κατάφερε απο την πρώτη της εμφάνισε να πάρει πολλά θετικά σχόλια και να τραβήξει το ενδιαφέρον των φίλων του στίβου.