Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στην “πεντάρα” του Άρη επί του Έβρου Σουφλίου

Δεν τα καταφερε ο Έβρος Σουφλίου να αντισταθεί στον πρωτοπόρο και σχεδόν σίγουρο πρωταθλητή Άρη και ηττήθηκε στο ρελαντι με 5-0 στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής μένοντας στην τελευταία θέση και 11 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού.

Οι «κιτρινόμαυροι», από το πρώτο κιόλας ημίχρονο είχαν καθαρίσει την υπόθεση νίκη. Στο 19′, ο Κυβελίδης βρήκε τον Κόκε, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και στο δεύτερο τους τέρμα στο 22′ με τον ξανθιώτη Μελισσά όμως να σκοράρει από αντικανονική θέση και το γκολ σωστα να ακυρώνεται. Τελικά το 2-0 έγινε στο 34′, όταν μετά από ωραία συνεργασία του Ρόβα με τον Ν’ Λουντούλου, ο τελευταίος πέρασε στον πρωην φορ του Πανθρακικού Κυβελίδη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 38′ διαμορφώθηκε το 3-0, με τον Τάτο να σκοράρει και αυτός.

Το δεύτερο μέρος ήταν περισσότερο διαδικαστικό, με τον Άρη στο ρελαντί να κρατάει πολύ εύκολα το 3-0 και να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης φορτσαροντας μόνο στο τελευταίο τέταρτο. Στο 76′, ήρθε και το τέταρτο γκολ με τον Πόι με δυνατό σουτ να διαμορφώνει το 4-0 και τον Κωνσταντινίδη με κεφαλιά στο 86′ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα κάνοντας το 5-0. Ο Άρης είχε και δοκάρι με τον Μελισσά στις καθυστερήσεις του αγώνα.

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Καζναφέρης, Σαμαράς, Ρόβας (38΄λ.τρ. Καλογέρης), Μελισσάς, Τσουμάνης (46΄Βουτσιάς), Πόι, Ν΄Λουντούλου, Κόκε, Τάτος, Κυβελίδης (67΄Κωνσταντινιδης)

ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Δ. Χατνάκης): Μπινόπουλος, Αλεξίου, Μπάμνιος, Χατζάκος, Λίτσιος (78΄Λουϊζίδης), Δραγανίδης, Πιτσόκος, Χιζανασβίλι, Λίτσκας, Ζεκερίδης, Μερτίκας (59΄Εμρέ)