Γ’ Εθνική: Σημαντικές αναμετρήσεις για Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Έβρο Σουφλίου στο φινάλε του πρώτου γύρου

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

Με τις αναμετρήσεις της 17ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου συνεχίζεται το μεσημέρι της Κυριακής (20/12) το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικης, με τις ομάδες της Θράκης, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Έβρο Σουφλίου, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών να αναζητούν βαθμό ή βαθμούς στις δύσκολες αναμετρήσεις που δίνουν με τις ομάδες της Θεσσαλονίκης, Καλαμαριά και Άρη αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με 14 βαθμούς αντιμετωπίζει στο “Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης τον ιστορικό και φορμαρισμένο Απόλλωνα Καλαμαριάς που έχει 25 βαθμούς και αν και ξεκίνησε άσχημα το πρωτάθλημα θέλει να τερματίσει στην πρώτη τριάδα. Ο Εθνικός θέλει να πετύχει την νίκη στην έδρα του μετά από έξι παιχνίδια και τέσσερις ισοπαλίες (Εορδαικό, Κοκκινόχωμα, Δόξα Δράμας, Καβάλα) με απολογισμό 1 μόλις γκολ και δυο συνεχόμενες ήττες 1-2 από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και 0-2 από την ΑΠΕ Λαγκαδά. Θυμίζουμε τελευταια νίκη του Εθνικό εντός έδρας ήταν επί της Κοζάνης με 2-0 στις 27 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ έχει να κερδίσει από τις 1 Νοεμβρίου όταν κέρδισε με 1-2 την Θύελλα Φιλώτα στην Φλώρινα για την 7η αγωνιστική.

Σε ακόμα πιο δεινή θέση βρίσκεται ο Έβρος Σουφλίου που έχει μόλις 11 βαθμούς και έχει να γευτεί την νίκη από την 9η αγωνιστική και το ντερμπι με τον Εθνικό στο Σουφλί. Ο Εβρος ταξιδευει χωρίς άγχος στην Θεσσαλονίκη να αντιμετωπίσει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τον προερχόμενο από την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα πρωτοπόρο Άρη (40 βαθμοί), που θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και ψάχνει κάπου να ξεσπάσει με πολλά τέρματα μετά την Δράμα και το 1-0 από την Δόξα. Η ομάδα του Έβρου σε οχτώ εκτός έδρας αναμετρήσεις όπου πέρυσι ήτανε πολύ δυνατός έχει τρεις ισοπαλίες με Νέστο, Γάζωρο και Κρύα Βρύση και πέντε ήττες.

Όλες οι αναμετρήσεις αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 15.00 το μεσημέρι της Κυριακής και φυσικά θα υπάρχει live ενημέρωση για την εξέλιξή τους από το ThrakiSportS. Συνοπτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου: Άρης-Έβρος Σουφλίου, Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Απόλλων Καλαμαριάς, Εθνικός Σερρών-Κοζάνη, Καβάλα-Δόξα Δράμας, Εορδαϊκός-Νέστος Χρυσούπολης, Ηρακλής Αμπελοκήπων-Θύελλα Φιλώτα, Καμπανιακός-ΑΠΕ Λαγκαδά, Εθνικός Ν. Αγιονερίου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ενώ ρεπό έχει ο Απόλλων Κρύας Βρύσης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ