Photos: Έπεσε η αυλαία στο τουρνουά αγάπης των Πυροσβεστών της Β. Ελλάδος στην Ξάνθη! Το σήκωσε η Κομοτηνή!!!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Με απόλυτη επιτυχία έπεσε η αυλαία του 1ου τουρνουά ποδοσφαίρου με την επωνυμία “Fire Cup” που διοργάνωσε η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικής ΑΜΘ σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης και το Δήμο Ξάνθης στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.

Το τριήμερο αγώνων ποδοσφαίρου και εκδηλώσεων στέφθηκε απο απόλυτια επιτυχία, ενώ ήταν επιτυχημένο ως προς τους στόχους που είχαν τεθεί  με συλλογή τροφίμων και χρημάτων για τα δύο ιδρύματα της πόλης της Ξάνθης το Γηροκομείο και το Ψυχολογικό κέντρο, ενώ μεγάλη ήταν η προσέλευση και στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το πρωί.

Στο αγωνιστικό την πρώτη θέση κατέλαβε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κομοτηνής που κέρδισε στον μεγάλο τελικό την Αθλητική Ένωση Πυροσβεστών Ελλάδας με 3-0, ενώ Θρακιώτικη υπόθεση ήταν και ο μικρός τελικός με την Αλεξανδρούπολη να κερδίζει με 2-0 την οικοδέσποινα Ξάνθη και να καταλαμβάνει την τρίτη θέση.

Μετά το πέρας των αγώνων πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης και η απονομή των επαίνων σε όλους τους μετέχοντες, και τους διαιτητές που σφύριξαν τα παιχνίδια και τις τρείς μέρες. Αρκιχά δόθηκε έπαινος και ειδικό βραβείο στην ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Πυροσβεστών Ελλάδας που ταξίδεψαν απο την Αθήνα για να μετέχουν στους αγώνες, με τον εμπνευστή και άνθρωπο που έτρεξε για όλη την διοργάνωση τον Τάσο Κωνσταντινίδη να τιμά την ΑΕΠΕ, η οποία και απο την πλευρά της δώρισε μια σημαίνα στην Π.Υ. Ξάνθης αλλά και την μπλούζα του μαραθωνίου που μετείχε η ΑΕΠΕ στον Τάσο Κωνσταντινίδη για την άρτια αυτή διοργάνωση.

Εν συνεχεία ο Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικής ΑΜΘ Καρυοφύλλης Λιολιοσίδης απέμενει την κούπα και τους επαίνους στην τρίτη ομάδα της διοργάνωσης την ομάδα της Αλεξανδρούπολης, αλλά και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Την απονομή στην δεύτερη ΑΕΠΕ πραγματοποιήσε ο Αντιδήμαρχος Αθλητιμού του Δήμου Ξάνθης Μιχάλης Λομβαρδέας, ενώ πριν την απονομή των πρωταθλητών πήραν τον λόγο οι Παλαίμαχοι Ξάνθης ‘Δημόκριτος” και ο πρόεδρος Σάκης Ψωμάς που τίμησε τον Τάσο Κωνσταντινίδη για το τουρνουά και την προσφορά του στον Ξανθιώτικο αθλητισμό.

Τέλος την απονομή στην πρωταθλήτρια ομάδα της Κομοτηνής πραγματοποιήσε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος, που στον λόγο του συνεχάρη τους διοργανωτές για την εξαιρετική διοργάνωσε ενώ κάλεσε όλους τους μετέχοντες να επισκεφτούν ξανά την Ξάνθη και να δουν τα υπέροχα τοπία της.

Με αυτό τον τρόπο έπεσε η αυλαία σε μια υπέροχη προσπάθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και προσωπικά του Τάσου Κωνσταντινίδη, προσωπικά. Θα θέλαμε και εμείς σαν ThrakiSportS να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε αυτή την προσπάθεια, και ευχόμαστε σε ακόμη περισσότερα τέτοιου είδους τουρνουά, που πέρα απο τον αθλητισμό προάγουν και το κοινωνικό πρόσωπο και μεγαλείο της τοπικής κοινωνίας.

Δείτε παρακάτω το φωτορεπορτάζ απο τον τελικό και την απονομή…