Κι όμως, για την ΕΠΟ ο Πανθρακικός δεν έχει αποκλειστεί (ακόμα)! Αναποφάσιστη η διοργανώτρια αρχή…

Ο Πανθρακικός έφερε 2-2 στα Χανιά και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος, με βάση τις προβλέψεις σε ισοβαθμία του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου, ωστόσο στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ ακόμα δεν τον έχουν αποκλείσει, αν και μένουν ελάχιστες ώρες για την κλήρωση.

Όποιος κοιτάξει αυτήν την στιγμή την βαθμολογία του τρίτου ομίλου, όπου συμμετέχει ο Πανθρακικός, η ομάδα της Κομοτηνής αναφέρεται δεύτερη και τα Χανιά τρίτα, στην διαμορφωθείσα βαθμολογία. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι η βαθμολογία αυτή δεν εμφανίζεται ως τελική. Αν και έχει προστεθεί το αποτέλεσμα του Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟΚ, που διεξαγόταν την ίδια ώρα, δεν έχει προστεθεί το 2-2 του ΑΟ Χανίων – Πανθρακικού με αποτέλεσμα οι δυο αυτές ομάδες να έχουν από δυο ματς σε αντίθεση με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό Βόλου που έχουν από τρία.

Προφανώς δεν θα έχει ενημερωθεί ακόμα η ΕΠΟ για το αποτέλεσμα στα Χανιά ή ενημερώθηκε και αντιλαμβανόμενη την… γκάφα που αποκαλύφθηκε ένα 24ωρο πριν, αποφασίστηκε να γίνουν τα… “στραβά μάτια” σε αυτόν τον αγώνα και να μην προστεθεί καν το αποτέλεσμά του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επικυρωθεί τυπικά βαθμολογία. Το γεγονός ότι δεν έχει προστεθεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα μπορεί να είναι τυχαίο, μπορεί ωστόσο να σημαίνει ότι εκκρεμούν ενστάσεις ή να είναι ένας διπλωματικός τρόπος για να κερδηθεί χρόνος και να ξεκαθαρίσει το πρωί η κατάσταση.

Νόημα βέβαια σε κάτι τέτοιο δεν υπάρχει, αφού ο ΚΑΠ μπορεί να είναι παράλογος, είναι όμως ξεκάθαρος για το τι ισχύει σε αυτήν την περίπτωση και τον έχουν υπογράψει όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στο Κύπελλο. Όπως και να έχει πάντως, η ουσία είναι ότι ενώ προστέθηκε το αποτέλεσμα Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ, δεν προστέθηκε αυτό της αναμέτρησης Χανιά-Πανθρακικός, αν και διεξαγόταν ίδια ώρα, και κατά συνέπεια δεν έχει δοθεί τελική βαθμολογία στον όμιλο από την ΕΠΟ.

Και επίσης, ότι ακόμα και αυτήν την στιγμή η ίδια η ΕΠΟ δίνει δεύτερο τον Πανθρακικό και τρίτα τα Χανιά, όπως θα έπρεπε να ισχύει κανονικά αν δεν υπήρχε αυτός ο παραλογισμός να μετράει μόνο η επίθεση ανεξαρτήτως των γκολ που έχει φάει κάποιος. Τυπικά, για την ΕΠΟ που ως διοργανώτρια είναι και η μόνη αρχή που καθορίζει ποιος προκρίνεται και ποιος αποκλείεται, ο Πανθρακικός πριν την έναρξη του ματς των Χανίων βρισκόταν πάνω από την κρητική ομάδα και με δεδομένο ότι ο αγώνας τους έληξε ισόπαλος, θα πρέπει να υπερτερεί και μετά.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι ακόμα και το αποτέλεσμα στο βραδινό ματς Πανελευσινιακού – Ξάνθης έχει περαστεί, όπως και στο άλλο βραδινό ματς ανάμεσα σε Λάρισα και ΑΕΚ, αν και ολοκληρώθηκαν στις 21:30 το βράδυ. Αντιθέτως, το Χανιά-Πανθρακικός που ολοκληρώθηκε στις 17:00 το απογευμα δεν έχει περαστεί και αν ψάξει κανείς και στους οκτώ ομίλους του κυπέλλου, θα διαπιστώσει ότι παντού υπάρχουν όλα τα αποτελέσματα και οι τελικές βαθμολογίες, εκτός από τον τρίτο όμιλο εξαιτίας της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Κάτι που μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα, ενόψει και του γεγονότος ότι στις 11.30 έχει προγραμματιστεί η κλήρωση…

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΟ, ΑΦΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ, ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ…

epo-kypello

epo-kypello2