Γ’ Εθνική: Κάλεσμα στον έκτο της παίκτη από την Ασπίδα Ξάνθης!

Η Ασπίδα Ξάνθης προετοιμάζεται για την εντός έδρας ανμέτρηση της Κυριακής (20/12, 18.00) στο Κλειστό του Ευμοίρου απέναντι στην Αρέτσου για την 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Βορρά της Γ’ Εθνικής και η διοίκηση της με επίσημη ανακοίνωση της, απηύθυνε κάλεσμα στο κόσμο της πόλης, προκειμένου να βρεθεί στο γήπεδο και να ενισχύσει την ομάδα στην προσπάθεια της να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Ξάνθης την προσεχή Κυριακή 20/12 στις 18.00 στο παλατάκι του Ευμοίρου να παρακολουθήσει το τελευταίο φετινό παιχνίδι της ανδρικής μας ομάδας με την Αρετσού Καλαμαριάς. Η ομάδα μας βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και επιβάλλεται να γεμίσουμε το γήπεδο, να χειροκροτήσουμε τους παίκτες μας και να επιβραβεύσουμε την προσπάθεια τους.

Στο ημίχρονο θα πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξης με τους λιλιπούτειους αθλητές της ακαδημίας μας (γεννημένους 2008-09). Ας γεμίσουμε το γήπεδο, ας βοηθήσουμε την ομάδα μας με τη φωνή μας, ας χαρούμε με τα παιδιά μας το παιχνίδι και ανεξαρτήτου αποτελέσματος ας αποδείξουμε, για ακόμα μία φορά, πόσο πολύ αγαπάμε το μπάσκετ! Στη διάρκεια του παιχνιδιού θα μοιραστούν χριστουγεννιάτικα γλυκά σε όλους τους φιλάθλους από τον χορηγό μας το ζαχαροπλαστείο «ΓΛΥΚΟΠΩΛΕΙΟ». Η παρουσίας σας… δύναμή μας”.