Photos: 30 κλικ απο τον αποκλεισμό του Πανθρακικού στο Κύπελλο από τον ΑΟ Χανίων

Εκτός συνέχειας του θεσμού του Κυπέλλου έμεινε ο Πανθρακικός που δεν κατάφερε να κάμψει το εμπόδιο του ΑΟ Χανίων στην ομόνυμη πόλη της Κρήτης, και με το τελικό 2-2 αποχαιρέτησε πρόωρα την διοργάνωση και πλέον στρέφει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα και την μάχη της παραμονής.

Ο ΑΟΧ άρχισε πιο δυνατά το παιχνίδι και στο 7′ προηγήθηκε με γκολ του πρώην μέσου της Ξάνθης Αντώνη Ρίκκα, μετά από απόκρουση του Πασχαλάκη σε εκτέλεση πέναλτι του Μασάντο. Ο Πανθρακικός δεν πτοήθηκε και στο 18′ ισοφάρισε, με εντυπωσιακό σουτ του Ψάλτη από το ημικύκλιο, ενώ ανέτρεψε – προσωρινά – την κατάσταση στο 55′, με προβολή του Μαρκόπουλου μετά από παράλλη πάσα του Νικόλτση.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι αντεπιτέθηκαν, αγγίζοντας πρώτα το γκολ με σουτ του Γκέσιου στο οριζόντιο δοκάρι στο 57′ και επιτυγχάνοντας το 2-2 στο 68′, όταν ο Μασάντο εκτέλεσε το φάουλ και ο Γκέσιος με κεφαλιά, αυτή τη φορά σκόραρε. Μέχρι τη λήξη, ο Πανθρακικός δεν μπόρεσε να απειλήσει και η πρόκριση δεν άλλαξε κάτοχο.

Οι δυο ομάδες ισοβάθμησαν στους τέσσερις βαθμούς, το μεταξύ τους παιχνίδι ήταν ισόπαλο και έτσι οι γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση έχοντας την καλύτερη επίθεση χάρη σε αυτήν την παραδοξότητα του ΚΑΠ.

AO ΧΑΝΙΑ (Γιώργος Λυρώνης): Μπλάζιτς, Χατζηλιάδης, Μπριλάκης, Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Μασάδο, Σαΐν, Ρίκκα (63′ Νύκταρης), Τσούτσης, Δεινόπαπας (76′ Σάντερσον), Γκέσιος (82′ Σταμάτης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Πασχαλάκης, Παπαχρήστος (56′ Ποτουρίδης), Σέτι, Χρήστου, Μπουγαΐδης, Ζδράβος (76′ Ροζέριο), Ψάλτης, Χασομέρης (46′ Χαβίτο), Νικόλτσης, Μαρκόπουλος, Μουδούρογλου.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ INTIME…