Μεικτές ομάδες: Υπο το βλέμμα του… ΠΑΟΚ και όχι μόνο οι αναμετρήσεις της Ξάνθης με την Θράκη

Αρκετός κόσμος, και αν δεν είχε τόσο κρύο σίγουρα ακόμη περισσότερος, βρέθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ξάνθης για να παρακολουθήσει τις δυό αναμετρήσεις των Ενωσιακών ομάδων Παίδων και Νέων Ξάνθης και Θράκης για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Μεικτών ομάδων, ανάμεσα σε αυτά πέρα απο τους γονείς βρέθηκαν προπονητές Ακαδημιών, προπονητές και παράγοντες ομάδων της ΕΠΣ Ξάνθης, μέλη της διοίκησης της τοπικής Ένωσης αλλά και σκάουτερ του ΠΑΟΚ.

Ο λόγος για τον βετεράνο ποδοσφαιριστη του ΠΑΟΚ Κώστα Λαγωνίδη, έχει φορέσει και την φανέλα της Ξάνθης ως δανεικός απο τον ΠΑΟΚ την σαιζόν 1986-1987 όταν ακόμη αγωνιζόταν στην Β΄Εθνική. Ο κ. Λαγωνίδης που έχει τον ρόλο του σκάουτερ στις νεαρές ηλικίες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης βρέθηκε στην πόλη της Ξάνθης παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις δύο αναμετρήσεις, κρατώντας μάλιστα και σημειώσεις, ενώ είχε την ευκαιρία να τα πει με αρκετό κόσμο είτε παλιούς συμπαίκτες(Τάκης Μπέρτος) είτε κόσμο που τον θυμόταν ως ποδοσφαιριστή. Στην χαρακτηριστική φωτογραφία που τράβηξαμε βλέπετε τον κ. Λαγωνίδη να παρακολοθυεί την αναμέτρηση των Νέων παρέα με τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας των Ελπίδων ΠΑΟΚ Ξάνθης Γιώργο Λάππα, και τον βετεράνο ποδοσφαιριστή της Ξάνθης και σήμερα υπέυθυνος στην Ακαδημία Ολυμπιακός Λέυκης Χρήστο Σαμαρά.

Στο γήπεδο πέρα απο τον κ. Λαγωνίδη βρέθηκε και ο προπονητής της Κ20 της Skoda Ξάνθη και Υπεύθυνος των Ακαδημιών της Ξανθιώτικης ΠΑΕ Νίκος Κεχαγιάς, αρκετοί παράγοντες και προπονητές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης αλλά και αρκετά μέλη της διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, όπως οι Γιώργος Τριάντης, Γιάννης Πιστόλας, Αντώνης Κουτσουρλής, Χακάν Ισμέτογλου και ο Γιάννης Δαλακούρας.

Αξίζει τέλος να σημειώσουμε πως μετά το πέρας των αγώνων η διοίκηση της ΕΠΣ Ξάνθης και ο προπονητής της ομάδας Απόστολος Κουτρουλός παρέθεσαν γεύμα στους ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Ξάνθης, τόσο στους Παίδες όσο και στους Νέους, ως επιβράβευση της παρουσίας τους στο φετινό πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε για τους Παίδες ενώ οι Νέοι πλέον θα αναμένουν τις επιλογές του Ενωσιακού τεχνικού κ. Κουτρουλό για το ποιοί θα είναι στις τελικές επιλογές για την Β΄φάση του θεσμού που συνεχίζει η ομάδα της Ξάνθης ως πρωταθλήτρια του ομίλου της Θράκης.