Μεταγραφή εκπληξη από την Βουλγαρία για την γυναικεία ομάδα των Κυκλώπων!

 Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης που αγωνίζεται  στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής και στοχεύει στην άνοδο στην μεγάλη κατηγορία ενισχύεται με τη προσθήκη της Βουλγάρας play, Νίνα Νικόλοβα μιας παίκτριας με πολλές εμπειρίες από την Α1 της Βουλγαρίας και την ομάδα του Χάσκοβο.
Η Νικόλοβα θα είναι η τέταρτη παίκτρια από τη Βουλγαρία που θα αγωνιστεί με τα χρώματα των Κυκλώπων. Η τελευταία Βουλγάρα που έπαιξε στο σύλλογο ήτανε πριν από δέκα χρόνια η Κάλια Μπακάλοβα.
Η 27χρονη  Νίνα Νικόλοβα, προπονείται με την ομάδα εδώ και ένα μήνα ενω γνωρίζει καλά ελληνικά οπότε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής στην ομάδα των Κυκλώπων και θα είναι έτοιμη να αγωνιστεί άμεσα.
Η παίκτρια θα έρθει στην ομάδα χωρίς επαγγελματικό συμβόλαιο και οι Κύκλωπες θα πρέπει να πληρώσουν € 350 στην ευρωπαϊκή  Ομοσπονδία, ενώ το Χάσκοβο δεν θα πάρει χρήματα, αλλά θα επωφεληθεί με ανταλάγματα από την μεταγραφή της Νίνας.
Η πρόεδρος του Χάσκοβο Μαριάννα Σταμάτοβα και μητέρα της πάιχτριας δήλωσε: “Έχουμε συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Αλεξανδρούπολης η οποία αναλαμβάνει ως αντάλαγμα για τη μεταγραφή τα έξοδα της συμμετοχής μας σε δύο τουρνουά – ένα το χειμώνα και ένα το καλοκαίρι στην Αλεξανδρούπολη”.
Η πρόεδρος των Κυκλώπων Βιβή Γκαιταρτζάκη δήλωσε: ” Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη σπουδαία μεταγραφή που μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε, πιστεύουμε ότι η Νίνα θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας , την εύχομαι καλή επιτυχία στην νέα σελίδα της καριέρας της.”