Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στην ισοπαλία που απέσπασε ο Έβρος Σουφλίου στην Κρύα Βρύση

Μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι, ο Έβρος Σουφλίου κατάφερε να επιστρέψει χωρίς να ηττηθεί από την Κρύα Βρύση, ωστόσο το 2-2 δεν τον έκανε να ξεφύγει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έβαλε ωστόσο σε ακόμα μεγαλύτερους μπελάδες και τους γηπεδούχους.

Μετά από ένα μάλλον ανιαρό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο η ομάδα του Σουφλίου είχε την κορυφαία ευκαιρία στο 35′ με δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου, ήρθε ένα δεύτερο μέρος συγκλονιστικό σε εξέλιξη. Οι Εβρίτες προηγήθηκαν στο 50′ με τον Λίτσιο, αλλά μέσα σε δέκα λεπτά οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν πλήρως την κατάσταση.

Στο 62’ Ο Πετρίδης με σουτ από την περιοχή ισοφάρισε και στο 72’ με εντυπωσιακό σουτ ο Ίβιτς έδωσε προβάδισμα στην Κρύα Βρύση. Ωστόσο ο Έβρος δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και ο Ζυγκερίδης με σουτ ισοφάρισε σε 2-2 στο 84ο λεπτό.

Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, τον οποίο σφύριξε ο Λαρισαίος Αγγελούδης με βοηθούς τους συμπατριώτες του Νίκζα και Μάνο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (Δ. Τομπάζης): Παπαδόπουλος Χρ., Παπαδόπουλος Γ., Κίτσας (64’ Γκελοσάνι), Μπρέγου (76’ Σιδηρόπουλος), Βοτάρης, Σέρα, Παπαδόπουλος Στ. (54’ Παράς), Δανιηλίδης, Καρυπίδης, Πετρίδης, Ίβιτς.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Δ. Χατνάκης): Θυμνιανίδης, Αλεξίου, Μπάμνιος, Λουϊζίδης Μ., Λίτσιος, Δραγανίδης, Αβογιάν, Μερτίκας (90’ Φακίτσας), Λίτσκας, Χιζανασβίλι (75’ Λειβαδιώτης), Ζυγκερίδης.