ΕΣΠΕΘΡ: Όσα έγιναν στον αγώνα ανάμεσα σε Άθλο Ορεστιάδας και Ερμογένη Ξάνθης

Οι άνδρες του Αθλου Ορεστιάδας συνέχισαν με νίκη και την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, αυτή τη φορά επί του Ερμογένη Ξάνθης με 3 – 0 σετ, στο μοναδικό παιχνίδι της αγωνιστικής αφού στο άλλο ματς η Καβάλα δεν πήγε στο Σουφλι και έτσι ο τοπικός Έβρος πήρε ξεκούραστα το τρίποντο.

Στην αναμέτρηση που φιλοξενήθηκε στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας «Νίκος Σαμαράς» η ομάδα του Αθλου κέρδισε δύσκολα τα δύο πρώτα σετ σε 27 και 25 λεπτά αντίστοιχα, ωστόσο στο τρίτο επέβαλε τον ρυθμό της και έφτασε έτσι σχετικά άνετα στην επικράτηση.

Η νίκη ήταν αποτέλεσμα της εμπειρίας των αθλητών του Αθλου Ορεστιάδας, ο οποίος αν και νεοσύστατος σύλλογος, απαρτίζεται από αθλητές που κατάγονται όλοι από την περιοχή του Βορείου Εβρου εκτός του λίμπερο Σαββόγλου (που είναι από την Δράμα).

Πάνω από 100 φίλαθλοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο «Νίκος Σαμαράς», μετά την αναμέτρηση του ΑΟΟ με την Λαμία για την Volley League, παρακολουθώντας τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Τα σετ: 3-0 (26-24, 25-22, 25-17)
ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Ντινούδης ): Καρδαμανίδης, Καλεντζίδης, Τοπαλίδης, Τριανταφυλλίδης, Τελούδης, Τουκτούκας, Μαρκίδης, Πεχλιβανίδης, Καζαντζίδης, Μποκαλίδης, Σαββόγλου (λ).
ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ (Παρασκευόπουλος) Μασούρας, Ματθαίος, Τσούρας, Κρουστάλλης, Παπαχρόνης, Γιαβάσογλου, Αναστασόπουλος, Λόης, Μπέκας, Μακρυνίτσας (λ)