Γ’ Εθνική: Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου μετά τον δραματικό αγώνα Εθνικός-Καβάλα

Ο Εθνικός αναδείχθηκε ισόπαλος με την Καβάλα, σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο ξεκίνημα, όμως η ομάδα από την Μακεδονία κατάφερε να ισοφαρίσει στο φινάλε. Μετά το τέλος του αγώνα στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μίλησαν οι προπονητές των δύο ομάδων, καθώς και οι ποδοσφαιριστές Δούπας και  Μπάτζιος από τους Εβρίτες και τους Καβαλιώτες αντίστοιχα.

Ο τεχνικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Κώστας Βουρδόγλου τόνισε: “Μας αφήνει μια πικρία η ισοφάριση. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ μέσα στο παιχνίδι. Η Καβάλα μας πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά δυστυχώς ισοφαριστήκαμε στο τέλος χωρίς να έχουμε απειληθεί ιδιαίτερα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Πλέον σκεφτόμαστε το επόμενο ματς, όπου πάμε μόνο για τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων παρά τις απουσίες, εξαιτίας τραυματισμών και λόγω συμπλήρωσης καρτών από ορισμένους παίκτες”.

Ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης επισήμανε: “Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο ματς, ο αντίπαλος μας πίεσε ψηλά κι έτσι προήλθε το γκολ από λάθος δικό μας. Στο δεύτερο μέρος ελέγξαμε το παιχνίδι και καταφέραμε έστω να ισοφαρίσουμε, παίρνοντας έναν βαθμό από την αναμέτρηση”.

Ο αμυντικός των Εβριτών Χρήστος Δούπας είπε: “Η ομάδα προσπάθησε, όμως δεν τα καταφέραμε στο τέλος με την ισοφάριση, κάτι που μας αφήνει μια απογοήτευση. Για εμάς το παιχνίδι της Κυριακής είναι τελικός, στόχος μας είναι αποκλειστικά η κατάκτηση των τριών βαθμών”.

Ο Θρακιώτης παίκτης της Μακεδονικής ομάδας Χρήστος Μπάτζιος ανέφερε: “Ο αντίπαλος μας έβαλε δύσκολα, μείναμε πίσω στο σκορ νωρίς και δεν είχαμε καθαρό μυαλό στη συνέχεια. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε, καταφέραμε τελικά να ισοφαρίσουμε, αλλά για μας είναι αρνητικό αποτέλεσμα, καθώς στόχος της ομάδας είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι”.