Photos: Η επίσκεψη των λιλιπούτειων κομοτηναίων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα… ινδάλματά τους

Εχουν περάσει πλέον τρεις ημέρες από την αναμέτρηση του Πανθρακικού με την ΑΕΚ αλλά για αρκετούς μικρούς κομοτηναίους φιλόδοξους μελλοντικούς ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων δεν λένε να σταματήσουν τα σχόλια και οι συζητήσεις από την γνωριμία που είχαν με τα ινδάλματά τους.

Τι πρωινό της Κυριακής είχε ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για αυτά τα παιδιά αλλά και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης. που λίγο μετά το ξύπνημά τους δέχθηκαν στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η ΑΕΚ στην Κομοτηνή την επίσκεψη των παιδιών της τοπικής ακαδημίας της ΑΕΚ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων της ΕΠΣ Θράκης, που ανήκει στο συνεργαζόμενο δίκτυο συλλόγων και σχολών ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, επισκέφθηκαν την αποστολή και μοιράστηκαν όμορφες στιγμές με τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας.

Μια μέρα πριν, όπως είχε δημοσιεύσει το ThrakiSportS, μικροί παίκτες από τις ακαδημίες του Έβρου Σουφλίου αλλά και του Ορέστη Ορεστιάδας είχαν βρεθεί στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης για την επιστροφή της ομάδας. Δείτε φωτογραφίες, όπως τις “ανέβασε” η ΑΕΚ στον λογαριασμό της στο facebook.