Γ’ Εθνική: Οι δηλώσεις του προπονητή του Έβρου Σουφλίου Στόγιαν Ουζούνοφ μετά την ήττα στην Πτολεμαϊδα

Εμφανώς δυσαρεστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και την ήττα από τον Εορδαϊκό εμφανίστηκε ο βούλγαρος νέος προπονητής του Έβρου Σουφλίου Στόγιαν Ουζούνοφ μετά την αναμέτρηση της Κυριακής.

«Το ματς χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο οι αντίπαλοι εκμεταλλεύθηκαν το δικό μας λάθος και πέτυχαν από την αρχή το γκολ. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τα πράγματα, είχαμε θέληση αλλά δεν πετύχαμε το γκολ και έτσι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς», σχολίασε ο Ουζούνοφ.

Από την πλευρά του, ο προπονητής των γηπεδούχων Δημήτρης Σιαπανίδης σχολίασε: «Το κέρδος είναι κυρίως ψυχολογικό, καθώς μετά από καιρό που έχουμε αρνητικά αποτελέσματα, περιμέναμε ότι η πρώτη νίκη θα είναι αγχώδης, αλλά είχαμε πολύ καλό πρόσωπο, καλή οργάνωση και οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν τον εγωισμό τους. Έχουμε παίκτες με μέταλλο που δίκαια κατέκτησαν πέρσι το πρωτάθλημα. Πιστεύω σε αυτήν την ομάδα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έβρος Σουφλίου επέστρεψε αργά το βράδυ της Κυριακής στην Θράκη και ήδη ξεκίνησε από την Δευτέρα προετοιμασία, καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης έχει υποχρεώσεις και για το κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου με την νοκ άουτ αναμέτρηση απέναντι στην ΠΑΕ Πενταλόφου. Δείτε τις δηλώσεις μετά το ματς Εορδαϊκού – Έβρου Σουφλίου από το βίντεο που ανήρτησαν οι matiestasport…