Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στην λευκή ισοπαλία του Έβρου Σουφλίου με τον Εθνικό Γαζώρου στις Σέρρες

Σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία από την FC Serres κατάφερε να αποσπάσει ο Έβρος Σουφλίου στο ντεμπούτο του Στόγιαν Ουζούνοφ στον πάγκο του, ωστόσο παρέμεινε ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα της Γ’ Εθνικής, μαζί με την Κοζάνη που όμως τον κέρδισε την περασμένη αγωνιστική μέσα στην Ορεστιάδα και τυπικά είναι από πάνω του στην βαθμολογική κατάταξη.

Ο Έβρος Σουφλίου έμεινε χωρίς νίκη για έκτη αγωνιστική ενώ και ο πρώην Εθνικός Γαζώρου  παρέμεινε για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη. Το παιχνίδι δε ξέφυγε από την μετριότητα και για τις δύο ομάδες με ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και μάλιστα αυτές έγιναν κυρίως στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν και οι δύο ζήτησαν πιο επίμονα τους τρεις βαθμούς της νίκης και βρέθηκαν κενοί χώροι στις άμυνες.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 57΄ με την κεφαλιά του Κρυστάλλη να καταλήγει άουτ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντούνγκα και στο 81΄ είχαν την μεγαλύτερη ευκαιρία τους με τον Παπίτσα να μην εκμεταλλεύεται την καλή προσπάθεια και την ασίστ του Κατσαρού, καθώς αν και αμαρκάριστος, το δυνατό σουτ του κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.

Οι Εβρίτες ανέβασαν ρυθμούς στα τελευταία λεπτά, πέρα από κάποιες προσπάθειες που είχαν νωρίτερα με δημιουργό κυρίως τον Μερτικά και στο 85΄ ο Μεμέτ ανάγκασε τον Μπαχταρλίεφ να αποκρούσει εντυπωσιακά. Στο 87΄ ο Μερτίκας σούταρε και η μπάλα έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 4ο λεπτό τον καθυστερήσεων ο Λουιζίδης λίγο έλειψε να κλεψει το τρίποντο για την ομάδα του αλλά το σουτ του έφυγε μόλις άουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Μελιτζανίδης, Γιάντσης, Μίσκος. Η φωτογραφία προέρχεται από το serresgoal, πληροφορίες για την εξέλιξη του αγώνα αντλήσαμε και από το serresport.

FC SERRES (Α.Αλεξίου): Μπαχταρλίεφ, Γεωργιάδης, Μερεσιώτης (13΄ Καραγιαννίδης), Παυλίδης, Παπαδόπουλος, Αγγελίδης, Μουτίδης (46΄ Κατσαρός), Θυμιατής, Κρυστάλλης, Βλάχος (70΄ Παπίτσας), Ντούνγκα

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Σ.Ουζούνοφ): Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Φραγκούλης (55΄ Πιτσόκος), Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Δραγανίδης, Αβογιάν (76΄ Λουιζίδης), Χιζανασβίλι, Μερτίκας, Μεμέτ, Ζιγκερίδης