Μεικτές ομάδες: Κέρδισαν την ΕΠΣ Θράκης και έπιασαν κορυφή οι Παίδες της ΕΠΣ Ξάνθης!(+video)

Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα Μεικτών ομάδων πέτυχαν οι Παίδες της ΕΠΣ Ξάνθης, που παρότι αγωνίστηκαν για σχεδόν 40′ λεπτά με παίκτη λιγότερο κατάφεραν να κερδίσουν την ομάδα της ΕΠΣ Θράκης και μάλιστα εκτός έδρας.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και μόλις στο 19′  άνοιξαν το σκορ με τον Μανίσογλου, μετά το γκολ που έδωσε προβάδισμα στην Ξάνθη το ματς άνοιξε με καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες να χάνονται, χωρίς ωστόσο κάποια απο τις δύο να έχει την μεγάλη ευκιαρία. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 52′ κέρδισαν πέναλτι με τον Νάση Στοίνοβιτς να εκτελεί εύστοχα και να φέρνει το ματς στα ίσια, ενώ απο αυτή την φάση η ομάδα της ΕΠΣ Θράκης απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Άλμπερτ Γκασπαριάν. Παρότι με δέκα παίκτες οι Ξανθιώτες δεν κλείστηκαν αντιθέτως πίεσαν για το γκολ, κάτι που κατάφεραν στο 65′ με τέρμα του Νεκτάριου Κοτόπουλου. Μάλισα ο επιθετικός του Ολυμιακού Λεύκης ήταν ο πρωταγωνιστής και στο 79′ όταν με ωραία προσπάθεια “καθάρισε” το παιχνίδι για τους Ξανθιώτες διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.
ΕΠΣ Θράκης(Σπ. Κουτσογιάννης): Κοτσάκης, Τζελέπηςζ(46 Παύλου), Φερετιν, Γιουρτσίδης, Καλογρανάς, Δάλκος, Μεμέτ(55 Χουσεΐν), Αποστολίδης(50 Αλή), Θεολόγου, Στοΐνοβιτς, Σεμερτζή.
ΕΠΣ Ξάνθης(Απ. Κουτρουλός): Μαστορίδης, Μπάτζιος, Γκασπαριάν, Μπαζοΐδης, Βασιλειάδης, Κοκκάλας(24′ Μπαργκάν), Μανίσογλου, Νομικός, Μολώνης(79 Νεοφυτιδής), Ευθυμιάδης(67 Μαρκοσιάν), Κοτόπουλος
Παρακάτω μπορείτε να δείτε στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης όπως τα μετέδωσε ο Γιώργος Σκουταρίδης για το lega.gr